e36 su anda orj. 87.000kmde...1.6vti arac 97sonu cıkıslı zaten silndir hacminden ayırtedilir die dusunmustum...223de kesiciye giriyorum 230u gormuyor makine
su anda kemerde bulabildigim e30 323 ise 67500 kmde olarak geciyor ama ne derece dogrudur bilmem
banada yılların werdigi yorgunlukla e30u alabilirim gibi geliyor ama bi yandanda 6silindir olusu beni biraz korkutuyor...ezer gecer tarzdaki yorumlar bana pek objektif gelmedi acıkcası ama deneyip gorucez sahibine ulasabilirsem aracın.efeyede soledim cok kafamı kurcalar oldu bu aralar
bencede ne e30 lar var pırıl pırıl geziyo
318is nin pek fazla şansı olucağını düşünmüyorum 323 karşısında
hacimleri birbirinden çok farklı iki araç....
ben, geçsede geçilsede m44 318is'i tercih ederdim...potansiyeli yüksek ve gayet keyifli bi araç...
e30'a nazaranda daha güncel bi araç, dahada teknolojik...
ikisininde kondisyonunun ii olduğunu düşünürsek...(rektifiye edilmediyse, illaki 24yıllık metal yorgunluğu vardır)
-drag'da 318is daha başarılı olabilir die düşünüyorum,
***** E30'lar 25senedir tutunmayı öğrenemedi(slick olursa iş değişir gerçi, ama 16borbetli haline göre düşünüyorum)
-roll'de ise muhtemelen 323 üzer, 318is'i....
bide drag bildiğimiz çeyrek mil'mi...eğer öyleyse 323 alır bu işi...![]()
olay tercihe gelirse bende 318is tercih ederim tabi o ayrıduruşu yeter bi kere çakma m3
![]()
kemer civarında uye arkadasımız yokmu e30 323e sahip yada arkadası falan olan?denemeyi dusundugumuz arac satılmıs:S
4e kadar onde kaldım 4te yanyana 5te uzadı yanımdan 323 sonuc olarak kısada e36 uzunda ise e30 alıyor
evet....
e30'ların sıkıntı çektiği bi husus tutunma problemi...
hele hele, 16 borbet- ince yanak lastik - açık kamber ayarlarıyla vahim bi durum...
en azından benim gözlemleri böyle....![]()
E30 u binmeyene ve bilmeyene anlatmaya gerek yok... Önden motorlu, arkadan itişli otomobiller herzaman kalkışta tutunma problemi yaşayabilir. Bu birazda fizik kurulları ile alakalı...
bende 3.18 is lerde şanzuman fazlasıyla düşük oranlı diye biliyorm, hatta bu konuyla ilgili bi mith var, 3.18 is 3. vitese kadar 3.30 la kafa kafaya gidiyo diye...(görmedim, denemedim, o ayrı mevzu) bence 3.18 is alır... fabrika çıkışı oynanmış motor, ayrıca bmw 94 te motor deiştirdi, onun farkı olacaktır illakki.. sesi bile güzel is in..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)