Evet kanka aldık anneyle kullanıyoruz öle:)benım araba valla çok yakıo biliyosun sende.Dbsnin dediği m3 36 sanırsam bizim okuldaki gelmezmi m3 bulmak çok zor valla:)
Printable View
Ii yapmissinz kanka yaw cidden cok yakio sennki benimkine gore, yakit ucuz olsa sikinti yokta:S elin amerikalisi 16 yasindaki cocuuna 3.6 camaro alabilio aq, biz bu arabalara cok yakio die binemiozya:S:S... Hmms o zaman bn yrn gene soruum arkadasa okulda eer ayarlayabilirsem cikalim turuncu m3 ile kanka... Koskoca forumda yok mu standart m3 u olan denemelik yaw, gecsekte gecilsekte maksat eglenmek sonucta!!...
Kanka sen arkadaşına sor olmazsada tam bilmiyorum forumda varmı yokmu ama çok haklısıb biz işin eğlencesindeyiz deneriz araçlarımı görürüz stress atarız.Bakalım bulabilcez mi m3:)
Valla benim okulumda elnur diye arkadaşın var 2011 m3 o yarın gelirse ona bir sorayım.
Bmwpassion da M3 cok,orafan bulursunuz kesin ;)
valla gelecem oraya ha :) zaten sıkılıyorum bugünlerde burdan
Egzozlu bi 92m3 un 100-200 ü 10saniye civarı, arkadaşımın arabasını görelim diye gsxr600 motorumla denemeye çıkmıştık, 130km civarı bastıgımızda 4-5 boy önde oluyorum 230-240 civarlarında beni yakalayıp boy boy geçiyordu. Motorla deneyen arkadaşlarada kıstas olur.
Sıfırdan m3 le kalkmak hayal olur bu asfaltlarda 0-100 7-8 saniye çıkar, golf r direk önde olur.
yüklü bir stage 2 plus golf r 9.8 gibi çıkarıyor 100.200 ü .m3 ü 2.vites 60 km de rolinge alırsanızı ozaman 220 km ye kadar m3 arkadasonra golf r ı yakalıcaktır
Kekuti ve typermelih cok guzel yazmis...
E92 M3 kullanicisi ve en az 7-8 i ni modlamis ve test etmis biri olarak fikirim;
Stokda 10,7 sec yuruyor,Golf 17-18 arasi.
0-100km golf en iyi ihtimal 5,5 sec,M3 spinde kalsa bile 6 sec surmez.
Stage 1-2 golf en iyi derecesi 11,8 sec,oda -1,8 egimde.0-100 4.3 sec cikiyor. Eger stok M3 ise,140-150 gibi yakalar.
Eger 2+ ise(pompa-enjector-vs) 10 sec ve 0-100 4 sec, ozaman 180 lere kadar tutunucaktir. Tabi M3 un arka lastikleri iyi ise...
Kekutinin dedigi gibi,M3 cok bos araba degil...
Abi yanlışım olmasın, hiçte denemedim ama Cooper S r56'lar 7-8 saniye arasında 0-100 :)
Murat bey yazmış işte kullanıcısı olarak :) daha güzel açıklanamazdı..
e90-92-93 m3 ciddi kuvvetli. E46'lar biraz yavaş kalıyor. (STOK)
e9xx'ler R'a pek fırsat vereceğini sanmıyorum. R' e46'yı çok rahat 200'e kadar önde gidecektir, hatta 160'a kadar falan 1 boy önde olur, ama sonrası ***** ;)
M3 kilitli diff iyi calisir kalkista,yeter ki lastik bitik olmasin...
Cuprada tek diff var,kayip cok az R a gore.İyi yuruyor...
E46 yavas,kaale alinmaz,sadece yazilimli R gecicektir 220 lere kadar rahat rahat...
turbo stokken denedım, vette c6 canberkın arkadasıydı oda şahit zaten:) 4-5kere denedık zaten, üstlerde okadar önde gıtmeme şaşirmışlardı zaten sonra ben 1 vıtes usten bastım 220 230gıbı gecıyodu ama cok acılmıyodu 1-2boy, 100-200 8.5sn demıstı canberk c6 ıcın, benım 100-200 8.3-8.8 arasında gezınıyodu bence golf r da guzel bı ayarla sınırlarda 9 kusur sn cıkartır dıye düşünüyorum,
Maşallah. Ama arada ciddi aktarım farkı var. O nedenle sordum size stock turbomuydu diye ? R stok turboyla o saniyeleri yapması çok zor gibi geliyor bana..
3071 yokmuydu bu Adana'daki araçta ?
Arabamın sıkıntısı var ayarlarını yapıyım eklicem 100-200 ü m3 varsada deneriz videoları çekeriz sonuçları görürüz maksat zewk almak
Guzel paylasimlar olmus:), fikrini ve tecrubesini paylasan herkese tesekkurler:):)...
Stock e46 m3 u bnde kaale almiyorum, aracim stockken bile 200lerin ustunde dahi cok zorlayamiyordu e46, tabi motoru ne kadar sagliklidir denediim m3 un onu bilemem...
Ugur`un araba bitsin, bide standart bir m3 bulduk mu (sadece egsozluda olabilir) super olucak:):) guzel videolar cekicez, guzel eglenmis olucaz o gece;)...
100 e kadar bmw sara sara gider gibi ondan sonra uzar gider :D