m3 cok guclu arac o bir gercek, ama Ugur arkadasimin araci baya yuklu guzel bir Golf R, onnda 100-200 degeri 9 kusurlerde tam derecelerini bilmiyorum, yazilimli m3 o sureleri geliyosa her turlu geciyor zaten ugurunki standart m3u...
Beni 0 dan kalkilmadii surece zaten her hizda geciyo...
O zaman bi gelsede herkes gelsin bi suru guzel video cekilmis olur guzel olur...
m3'ü inkar etmek saçma olur ama, iç sesim 200'e kadar kafa burun olacagını söylüyor
vüdüo isterük : )
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Metin senin arabanin sureleri neler, hic olcum yaptin mi? DBN mecburi degil, genel olarak 50-150, 100-200 surelerini hic olctun mu veya video var mi...
bıraktım çizimi teslimi falan golf r izliorm![]()
eger standart m3 u gecebılıyorsa ,m6 yıda gecer. enson denedıgımızde yeni m3, m6 ıle 220 ye kadar yan yanaydı![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Oğuzhan kanka ayarlada m3 deneme yapalım artık bakalım nasıl olcak?
Benım revo stg2+ cupramla c6 6ılerıyle denedım, 240,250kadar 3boy fark vardı(ıkı araçda 3vıtes kalkmıştır) c6 3de cupra 4de basınca 230gıbı c6 gelıp gecıyodu 1 1.5boy, e92 m3 u yan yana basınca bayagı bı gecıyodum, 4-5boy gerıden basıp 230da gelıp gectım
m5 ıde 240kadar gecıyodum üst hızları deneyemedım, çok şaşırmayın bence ugurun golf r da 390-395hp 570tork golf r, e92 m3 golf r 200ustu kolay gecemez, geçsede 230 240larda gecer cok yakın olurlar,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)