Beyler Persembe aksami deneme yapalim mi?? Trafikte olmaz, poliste olmaz
... Ben, DBS Type-R, Ugur ve bulabilirseniz stock bir m3 ile
?? Guzel videolarda cekerik
...
DBS nin sahibi bulurum ben m3`u demisti, bnm dediim turuncu m3 yalan olr cunku gene, guvenemiyorum o yuzden kendime... Aynen DBS de agirlik avantaji var bndede beygir avantaji var gorucez bakalim farki
... Bu arada az yaksin die dizel a3 mu aldin kanka vosvosun yanina
???...
Ii yapmissinz kanka yaw cidden cok yakio sennki benimkine gore, yakit ucuz olsa sikinti yokta:S elin amerikalisi 16 yasindaki cocuuna 3.6 camaro alabilio aq, biz bu arabalara cok yakio die binemiozya:S:S... Hmms o zaman bn yrn gene soruum arkadasa okulda eer ayarlayabilirsem cikalim turuncu m3 ile kanka... Koskoca forumda yok mu standart m3 u olan denemelik yaw, gecsekte gecilsekte maksat eglenmek sonucta!!...
Kanka sen arkadaşına sor olmazsada tam bilmiyorum forumda varmı yokmu ama çok haklısıb biz işin eğlencesindeyiz deneriz araçlarımı görürüz stress atarız.Bakalım bulabilcez mi m3![]()
Egzozlu bi 92m3 un 100-200 ü 10saniye civarı, arkadaşımın arabasını görelim diye gsxr600 motorumla denemeye çıkmıştık, 130km civarı bastıgımızda 4-5 boy önde oluyorum 230-240 civarlarında beni yakalayıp boy boy geçiyordu. Motorla deneyen arkadaşlarada kıstas olur.
Sıfırdan m3 le kalkmak hayal olur bu asfaltlarda 0-100 7-8 saniye çıkar, golf r direk önde olur.
yüklü bir stage 2 plus golf r 9.8 gibi çıkarıyor 100.200 ü .m3 ü 2.vites 60 km de rolinge alırsanızı ozaman 220 km ye kadar m3 arkadasonra golf r ı yakalıcaktır
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)