yüzaltı...
Printable View
yüzaltı...
Çok denendi çok yazıldı çizildi Dragda 106 çok güzel gidiyor rollingde crx çok güzel gidiyor trafikte iş şöfere kalıyor sonuç kafa kafaya :D
vtı 106 yı gecıyor crx 106 yı gecıyor ee 106 kımı gecıyor ??????
söz çok iyi yalnız :hahaha:Alıntı:
ismini vermek istemeyen kullanıcı´isimli üyeden Alıntı
Drag resmi bir motor sporudur. Rolling ise dragda 106 gecemeyen vti sahiplerinin yıllar önce uydurduğu bir illegal yarıştır
iki aracında arka arkaya sahibi oldum,
crx im vardı yürürü iyiydi çıtırından da motora yapmıştık bişeyler, halen crx fanatiğiyim nickim bile o :D komple stock araçlarda kafa kafaya giderler crx ile 106 gti ama sadece bir hava filtresi ile bile gti saplar :D tip olarak crx ön planda bence ama yürür açısından gti bir adım önde, gti ın çevirdiği deviri crx çevirse yatak sarar kalıverir yolda, ***** yağ pompası..
ama 20 yıllık araçlar olmalarına rağmen crxler bu yaşlarında bile gti lara meydan okuyabiliyorlarsa başka bişey daha söylemeye gerek bile yoktur :)
tr nin belkide en sağlıklı d16a9 crx ine sahiptim stock motor stock egsoz stock filtre dyno 131hp teker 117hp.. filtre hıdırlı vti lar ile laylay lom yaparak yürüyordum..
stock sağlığı yerinde bir 106 stock sağlığı yerinde bir crx i rollingte geçemez. ama iş yüklenmeye geldimi rex malesef fazla karşılık vermiyor. biz çok denedik sonuç hep böyleydi.
bursada sağlığı yerinde stock gti varsa (ki hepsi stock hiç yüklüsüne denk gelmedim adam type-r la yürüyor stock diyor) stock d16a9 crx imizde var stock b16a2 crx imizde var deneyebiliriz
drag tan bahsetmiyorum drag şöföre kalan bir iş biz araçları karşılaştırıyoruz)
bu sözün üstüne bişey denmez ,sadece şapka çıkarılır :D
evet o söze bende çok güldüm ilk okuduğumda hoşuma gitti:)))
iki aracında sağlıklı olduğunu düşünsek bile crx mekanik olarak çok daha yaşlanmış olacak... zor bir tahmin ama kalkışta 106 bana da alır gibi geliyor devamı için çok birşey diyemeyeceğim. yüklenirlerse 106 nın çok daha verimli olduğu zaten ortada, rex e swap yapılmadıktan sora önü kapalı diye düşünüyorum. ama gönlüm rex ten yana hala çok daha yakışıklı ve agresifler:)
Taytay nerde ona sor bak o iki aracıda arka arkaya kullandı. Crx ten 106 ya düştü. Bana söylediği söz " çok pişmanım " yıl 2008 sanırım..
Alıntı:
ismini vermek istemeyen kullanıcı´isimli üyeden Alıntı
Drag resmi bir motor sporudur. Rolling ise dragda 106 gecemeyen vti sahiplerinin yıllar önce uydurduğu bir illegal yarıştır
hahaha :D :D :D
Birşey söyleyip kaçmak istiyorum ama korkuyorum :D
GTİ GEÇSE CRX OKEYE DÖNÜYOR DERLER CRX GEÇSE GTİ OKEYE DÖNÜYO DERLER 2 UCU OKLU DEĞNEK :D en güzeli herkezin arabası kendıne göre hızlı dıyelım bitsin ;)
aradan gecmıs 20 yıl stock saglıklı yuruyen crx mı kaldı,106 desen okan arkadasımın dedıgı gıbı hepsı stock ama otobanda fare gıbı gıdıyorlar,2 aracında fabrıka verılerıne bakarsınız ne cıkarsa o dur,yoksa bu ıs uzar gıder mahsere kalır:D
rex ve 106 :)
orjınal motorundakı ufak dokunmaları ıle bırcok crx ı geçmiş 206 yı geçmişti. Cruel nikli üyenin 206 siydı sanırım geçtıgı araçta. Ufak dokunuslarla çok cıddı yuruyebılıyor crx aşırı yuklemesını bılemem ama senın araç şuan turgay abıde d16da çok deli yuruyen bı araçdır belkıde TR de ıdda ederım :)
hiçbişeyi tartışmaya gerek yok ....ne stock CRX var nede stock 106
stokta crx yüklüde 106 diyorum
hakakten can öyle bi demişsin ki sanki gti orjinali 9bin dönüyor :) ikisi de yakın devir dönüyolar.
crx de gti da bana kalırsa birbirine denk arabalar. 80lerin teknolojisi ile 90 lı yılların arabasına kafa tutmak gayet iyi bişey
ama gti daha iyi yol tutuyor orası bi gerçek :)
ama yine de crx in tipi 106 nın yanında ferrari gibi bence :D
aga ben orda biri 7 biri 9 dönüyo demedim ki, kendine göre yorum yapıyo herkes, sen crx le dakikalarca devir kesicide git bakalım noluyo, sen de ben de biliyoruz neler olacağını,devir kesicide veya yakınında vites atıpta sağlıklı devir çevirmekten bahsetmedim ben,iki aracın verdiği tepkiler çok farklı.. Yoksa bugün para verseler yine gidipte gti almam ben de crx alırım, kafa tutma olayına kesinlikle katılıyorum, ama bence motorundan ziyade kasasından ve tipinden dolayı halen güncel olan bir araç crx, yol tutma olayı kesinlikle doğru crx te korkarak girdiğim virajı gti ile yapıştıra yapıştıra gidiyorum :D crx foreverrr :icon_tup:
stock crx STOCK gti geçer diye düşünüyorum ama iş egzantirik olaylarına girdin mi 106 her zaman önde olur..
faruk kac para :D pm gec.
bi gun 2. arac alıcak imkanım olursa günlük kullandıgım aracımın yanına ole garajlarda kıyıda kösede saklanan stoc crx alıcam :)
yapma ömer hangisi o kimin nerde :D
suan bildiğim pendikte bi abide bembeyaz ve tertemiz leylek gibide yuksek cok sevimli durmuyo ama basılsa efsane olucak
paspaslarına kadar orj bi arac km de 80 küsür K de :)
yav satar o :D
Ömer senin dedigin hangisi kanka resimi filan varmı satıyormu adam ?
Faruk senın aracın resımlerını bı pmlesene bana bide kac istiyorsun bir arkadasımı niyetli gibi bakalım bugün verdim benin rexi kullandı filan biraz :D