vti'lar yine yavaş kalmış:)ee o zaman biz kimi geçebiliyoruz çok merak ettim:)
cidden stock 106 ve rex denense keyifle izlenecektir..:)
Printable View
vti'lar yine yavaş kalmış:)ee o zaman biz kimi geçebiliyoruz çok merak ettim:)
cidden stock 106 ve rex denense keyifle izlenecektir..:)
kalp atacak agaaa :D
tamam 106 ve crx karsılasmasına bırde vtı gırdı tam oldu:D ama malesef hıc bırınınde nerdeyse stock olanı yok,ben yıne derım kı fabrıka verılerıne bakın:D
http://www.techturkey.com/forum/vide...nemelerim.html
EDİT: Paylaşım keyif amaçlıdır 106 yüklü Honda'yı da Pego'yuda seviyorum kimin geçtiğine takılmıyorum isteyen geçsin :)
Editledim konunun altını Honda'yıda Pego'yuda seviyorum keyif amaçlı koydum videoları ve yorum yapmadım ek olarak 106 kadar dbs de yüklü kim geçer kısmını cevaplamıyorum bu muhabbetler dostluk çerçevesinden çıkıyor o yüzden yorum yapmadım isteyen geçsin ben izleyip keyif alıyorum :)
Edit: bu arada Honda videosuda fenaymış :)
Katılmamak elde degil en güzelini yazmışsın :)
sohc crxlere dikkat yakında buralarda da doğabilir :)
yau bu tech beni bozdu yemin ederim yaaaa...
ben ki yillarin almancisi bile rex diyesim geliyor, bir kere bile icine binmedigim halde :D :D
ahahahhaha lan ne hondaymis bea :D
2. veya 3. arac alacak olsam bi rex dusunurum sanirim, stockunuda yerim stock mtock beni baglamaz, koyacan b18c yi, alacan eline jet tasini bi guzel girisicen rex'e ,vuracan kirbaci vuracan kirbaci :D
erkut abi senden bi onderlik bekliyoruz bu konuda :D
cevremdeki bi ton adami eg ci yaptin haberin olsun.. eg lerin fiyati tavan yapmasaydi sadece benim cevremden en az 2 eg projesi baslaticaktik o derece :D
hatta golfu komple soymasaydim ben bile basliyodum az daha b18c li eg ye :D
Edit yanlış post :D
Konu dağılsın :D :D :D
http://galeri.uludagsozluk.com/15/40-yapar_64281.jpg
Ne zaman vti lar 15e düşer ozaman gtiları geçer diyebilirmiyimiz üstad?
Bide 2 kapıları var onlarda aynı abi onu napcaz?
evet o konuda haklısın kardeşim cidden birbirine çok yakın araçlar olduğu için denemesi en zevkli karşılaştırmalar bencede geçmek geçilmek sıkıntı olmamalı.. vti fiyatları konusunda da:) tamam haklısınız tabi 25 ler vs yazılıyor ama satılıyor mu orası *****;) 18 19 20 leri hak ediyor ama yaşına rağmen..
valla kanatlılara gider yapma peşinde değilim :)
ha stock kanatlılara gider yaparım da izmirde bi arkadaşımda kanatlı var o da buraya üye zaten 560 bg mi ne verdi dynoda :D ona da gider yapılmaz :D ama deneriz :)
doktorum oz um izmire bi gelse parmak atsa arabaya iyi olacak :D onu bekliyorum...
ben si ile 106 ya kafa tutuyordum crx alır kanısındayım..
106 gti :icon_tup: