www.vava.cars
Lapiztes mk7R
yüzaltı...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Çok denendi çok yazıldı çizildi Dragda 106 çok güzel gidiyor rollingde crx çok güzel gidiyor trafikte iş şöfere kalıyor sonuç kafa kafaya![]()
söz çok iyi yalnızismini vermek istemeyen kullanıcı´isimli üyeden Alıntı
Drag resmi bir motor sporudur. Rolling ise dragda 106 gecemeyen vti sahiplerinin yıllar önce uydurduğu bir illegal yarıştır![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
iki aracında arka arkaya sahibi oldum,
crx im vardı yürürü iyiydi çıtırından da motora yapmıştık bişeyler, halen crx fanatiğiyim nickim bile okomple stock araçlarda kafa kafaya giderler crx ile 106 gti ama sadece bir hava filtresi ile bile gti saplar
tip olarak crx ön planda bence ama yürür açısından gti bir adım önde, gti ın çevirdiği deviri crx çevirse yatak sarar kalıverir yolda, ***** yağ pompası..
ama 20 yıllık araçlar olmalarına rağmen crxler bu yaşlarında bile gti lara meydan okuyabiliyorlarsa başka bişey daha söylemeye gerek bile yoktur![]()
CAN CEYLAN
tr nin belkide en sağlıklı d16a9 crx ine sahiptim stock motor stock egsoz stock filtre dyno 131hp teker 117hp.. filtre hıdırlı vti lar ile laylay lom yaparak yürüyordum..
stock sağlığı yerinde bir 106 stock sağlığı yerinde bir crx i rollingte geçemez. ama iş yüklenmeye geldimi rex malesef fazla karşılık vermiyor. biz çok denedik sonuç hep böyleydi.
bursada sağlığı yerinde stock gti varsa (ki hepsi stock hiç yüklüsüne denk gelmedim adam type-r la yürüyor stock diyor) stock d16a9 crx imizde var stock b16a2 crx imizde var deneyebiliriz
drag tan bahsetmiyorum drag şöföre kalan bir iş biz araçları karşılaştırıyoruz)
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
evet o söze bende çok güldüm ilk okuduğumda hoşuma gitti))
iki aracında sağlıklı olduğunu düşünsek bile crx mekanik olarak çok daha yaşlanmış olacak... zor bir tahmin ama kalkışta 106 bana da alır gibi geliyor devamı için çok birşey diyemeyeceğim. yüklenirlerse 106 nın çok daha verimli olduğu zaten ortada, rex e swap yapılmadıktan sora önü kapalı diye düşünüyorum. ama gönlüm rex ten yana hala çok daha yakışıklı ve agresifler![]()
Taytay nerde ona sor bak o iki aracıda arka arkaya kullandı. Crx ten 106 ya düştü. Bana söylediği söz " çok pişmanım " yıl 2008 sanırım..
ismini vermek istemeyen kullanıcı´isimli üyeden Alıntı
Drag resmi bir motor sporudur. Rolling ise dragda 106 gecemeyen vti sahiplerinin yıllar önce uydurduğu bir illegal yarıştır
hahaha![]()
![]()
![]()
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)