ben bunu anlamıorum ıste kıme yalan borcumuz var bızde hgt gecer dıe dusunduk ama sonuc bu
Printable View
kasa 110 kg olsa typer geçiceksınız sanırım :D bende 106 ımla ferrarı gectım ama videosu yok arkadaslar bırdahakıne çekerim :rolleyes: böyle işmi olur geçtiysenız kanıtlayın lafla arabamı geçilir arkadaş !!! 20''jantmı vardı hgt de nedır?? motoru söküp şahin motorumu koymuşlar :confused:
Tipik bir bakimsiz hgt durumu bence..biraz da alt devir kalmis hgt o hizlarda..
hgtci arkadas alsın 1lt 95 oktan yaksın arabasını :D
bende tepe yı muzeye kaldırım balı bı zamnlar hgt gecen tepe :))))))
marka fanatikligine gerek yok
partner geçiyo arkadaş :D
Şaka gibi :D
ben yasadıgımı bilirim 1.3 95hp otomatik vites puntomla kac kere denedik izmirde hepsinde gectim. İzmirde neler farklı? ben tamamen stock hatta full paket (ekstra agır) 95hp otomatik aracla standart partnerı geciyorumda sadece chipli hali, saglıklı bir HGT yi nasıl geciyor? ben bunu anlamıyorum o zmn puntoya chip yapayım sonra vtilarla yuruyeyim bu mu sizce mantıklı olan?
adam geçmiş işte eşşek değilya yalan sölesin :) bravo partnere
zaten kımse bununmantıklıoldugunu ıdda etmıo dıorumkı bende dısardan bırı olsam ınanmak guc olurdu esk pıyasasında yıllardr tek dızel yuruten benım oncekı aracımla cok fazla ugrastım bu kadar yurytemedık hatta onun kasa 1240 kg du ama yazılımı farklı bırı atmıstı buna yazılım esk de esara cıp attı ve ve sadece yazılım la bu halde oldu kımseye bısı ıspatlamaya calısmıorum mrk ettık nolur dıe denedı sonuc bu oldu bende denerken bole bı sonuc beklemıodum yakında 16 larla denemler yapıp onlarıda koyucam bakalım nolucak tepee szden cok benı sasırtıo :)):)):
bı ara turbo yemıstım bunla acaba servıs buyuk turbo falan taktı naptı anlamadık bızde heheeheh:)