aracın ılk sahıyıbıyım
Printable View
şaka gibi bişey ben 1.4hdı la izmirde oynuyorum partnerlarla muhakkak hgt de bi sorun vardır
Bendede vardı Ecufast yazılımlı partner tepee 2-3 ay önce sattım
Değişik gidiyordu yani baya iyi gidiyordu ama ;
hgt gti vb araçları geçme ihtimali olduğunu hiç sanmıyorum
yaklaşık 55 bin KM de sattım iyi tanırım..
e55 amg ile yürüdüm bugün.bende yazılım var ayırıyorum yani...260 da bıraktık tır çıktı önüme..
bi bitmediniz...
eskiden ilginç geliyodu böle şeyler ,,yok artık felan diyodum ,,,ama konuyu görür görmez partner geçer zaten dedim içimden ,,,saolsun beni tanıyan ve aracımı bilen arkadaşlar gerekli şeyleri zaten sölemişler,,,
ben sadece aşağıda bi kaç farklı mk1 ve mk2 hgt le denemelerimden paylaşıcam gerekli cevap onlar olcak zaten ,,,gerekirse bu örnekleri 10 farklı hgt ye kadar da çıkartabilirim ;)
mk1 hgt ve benim aracım zaten çok kısa basıyom sadece 2. ve 3. vitesteki sonuç bu olunca zaten ...
mk2 hgt ve benim aracım yine ,,,akla ilk gelcek sorunları halledilmiş şekli ile denedik bundan önce sadece sürüp sıkınıtlı olduğunu arkadaş söledim,,,oda bunun üzerine baskı balata--debimetre--gaz kelebeği sıfır olarak değişmiş ve bakımı yapılmış hali ile geldi sonuç bu burdada :icon_tup:
her iki araçla denemede de beni yaklaşık 2 boy yavaşlatan komple egzoz sistemim var :)
3.5 yıllık hgt sahibi olarak ne yazikki piyasada gördüğüm bulduğum tüm 5 silindirli fiatlarla denememe rağmen (bravo hgt--marea hlx--fiat coupe 20v ler ) sonuç genelde bu şekilde,,, araçların hali içler acısı kısaca ;)
sizide tebrik ederim yinede partner gibi bi araçla nolcağını bilmeden çıkıp hgt gibi bi araçlar denemek bile bi cesaret,,ki sonunda geçmekte ayrı bi zevk olmuştur,,her ne kadar denediğiniz araç ne kadar hgt diyebilceğimiz araç bilmesekte ...
yorumnuz ıcın tsk ederım basındada dedım hgt 10 numara yuryo sole duzgun falan demedım belkı aracta sıkıntı vardır onun gıderı o kadardır zaten vıdyo gecmedı daha eleımı en gec yarın vıdyo koyucam bızım burda kımseyle ıddamız yok araca yazılım yaptık sırf mrk ıcın denedık sonuc bu oldu bı kac ark ısı dalgaya vuruo yaptıkları harbıden saygısızlık sız bı hgt cı olarak yuruyen ve yurumeyen hgt ornegı vermısınız ama burdakı ark hgt nın olusu bıle sana boy boy ayırı faln demısler yarın vıdyo koyucaz bu sefer ona ne bulucaklar bakalım vıdyoyu kesmısın hgt basmamaıs vsvs yorumalrda gelır emınım ::::::)))
ne demısler bg araba sattırır tork yarıs kazandırır :))))))
Sanirim benim yorum yapmam lazim :D aracin benden onceki sahibinin dedigine gore 1000e50 rodajda pistonlar ve silindirler genisletilmis arac 2100cc ye yakinmis ek olarak ust kapak tasli ara borular orj. arada susturucu var son susturucu ciftli carub sanayi tipi 10 liralik filtre var tft ofsetli jant var tabi benden sonraki sahipleri extra birsey yaptiysa bilemiyorum performansida beni hic tatmin etmemisti yuksek devirlerde hararet yapiyordu termostat ve radyetoru degistirdim ve sattim embiyanin partnerin bahsedilen hgt yi gecmesi normal 170-180 den sonra devam ederlerse sonuc degisebilir ama kisada partner alir :)
biri playstation ı acık unutmus
top speed derken 200e kadar mı ?
yarış 60-200mü olucak...
hgt geçer sahibi düzgün sürerse, videolarda sesten belli olur iyi denemeler
Gelmedimi hala video :/
way partnere bak şaka gibi ..
aynen öyle ilker arkadasımdan ben satın aldım araçı sonra bende bi arkadasa sattım ve o kalkşta ben sag koltukta oturuyodum herkezin arabası kendisine iyidir sonuçta iki araçta arkadasıma ait ben kalkp bişey diyemem iki araçıda bilmeyen insanlar kötü yorum yapmasın yalnz biz arkadas ortamında kaldırdık ve arkads ortamında bitti bizim için embiya dogru söylüyo hepsinde önde bitirdi...