yok artık vti ne alaka burda.15 senelik aracla 3-4 senelik aracı karsılastırmaya gerek yok her turlu rc.kalite-performans-turbo-yenilik-donanım vs.vs.
yok artık vti ne alaka burda.15 senelik aracla 3-4 senelik aracı karsılastırmaya gerek yok her turlu rc.kalite-performans-turbo-yenilik-donanım vs.vs.
alacağın araçta 4 yada 5 kapının olması zorunluluğun ihtiyacın yoksa 207 RC ama aksi durumda zaten sedan düzgün bi VTI ı tavsiye ederim.
207RC şuan PSA-BMW ortaklığına sahip fiyat/performans ilişkisinin tavan yaptığı bir araç. Kısacası üzerine düştüğünde 250hp lere dayanabilen bir gücü var. Opsyonda desen oda fazlaca mevcut
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
RC güçlüdür yenidir uygundur mantıklıdır fakat kafana vtec yerleşmiş gibi hissettim...
eğer vtec alırsan 207 yi aramazsın, fakat 207 alırsan ilerde satıp hayatında bir kere vtece sahip olma duygusunu yaşarsın
dediğim gibi, ben sende bunu hissettim...
Seyyar Tayyar
2 tane vtı ım oldu çokta memnundum özellikle ses performens ve görsellik !
Ama bu paralara vtı almak çok mantıksız rc alırdım ben olsam chip egzoz filitre ohh mis gibi
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
bence bu konuda kişilerin fikirlerini almak seni olumsuz yönde etkileyebilir. performans olarak çok yakın araçlar zaten ama kullanım zevki ve sorunsuzluk açısından tercihini yapmalısın. ikisini de kullandığında hangisi daha çok keyif veriyorsa o dur senin için doğru tercih. pejo da kullanmadığım hiçbir model kalmadı meslek icabı.. ama hiçbirinde işte budur ya diye keyif alamadım benm keyif alamam kötü arabadır demem olmuyor yalnış anlaşılmasınki fiyat yenilik karşılaştırmasında kesinlikle rc tercih konusu ama direksiyonlarına oturduğunda vti ın verdiği keyifi alman imkansız...
Sana gerçekten katılıyorum...peugeot ların hepsini kullanmadım ama VTI ın direksiyonuna otur yavaş kullansanda sürüşten zevk alacaksın hızlı kullansanda zevk alacaksın. Tamam donanım olarak RC daha yüklü olabilir ama bakımlı bir VTI alırsan sıfır bir arabadan farkı yok inanki...bir tutturdular 14-15 senelik araba diye...İnanki kaç tane sıfır arabayı yarı yolda bırakır...1 seneye yakın oldu arabamın bende olması bir arıza bile çıkarmadı...benzini koyup biniyorumTabii bu zevk meselesi sen kullanacaksın hangisini alacaksanda şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan.
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
anlaşıldı
sen önce bi vtec aç tadını al ,sonra esnaf takılırısın![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
birkaç vtiye bindim konfor olarak yetiyo bana ama 207 rc ye binmedim 4 kapı olsaydı hiç düşünmeden rcyi alırdım ama tek kapı olması 2.elde satışı nasıl olur ne şekilde zormu gider konusunda tereddütlerim var. ve sormak istedğim başka bir soruda 2.el piyasasında vti sahipleri bilir bir kaç parçası boyalı ufak hasarda tek değişeni olan araçlar nekadardan gidiyor . sahibindende vs çok uçuyor millet alcak olsam bile bu araçları piyasa fiyatlarını tam öğrenmem lazım
şahsi görüşüm kesinlikle 207 rc ...helede 1-2 işlemden sonra en az vtec kadar sürüş zevki ..yanındada konfor donanım yenilik...zaten doğru düzgün temiz bir vtec yok piyasada olsada en az 25000 istiyorlar...o paralara çok eski ve yıpranmış bir araba olacak..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)