O gece resit abinin yanindan ramazan abinin cektigi videolar var nedense hep ben ondeyim izletirim sana ben aris harikalar diyarindayim sen nerdesin? Ben tamirci veya usta degilim sende az cok beni tanidiysan bi gecmisimiz olmasa boyle konusmazdik
Printable View
Ciğerin en büyüğünü merakla bekliyoruz :soru:
Kaan videolar evdeki pc de !!acaba yanlismi hatirliyorum diye kafama takildi , su an sirf video lari izlemeye eve geldim:) o geceden on tane video var ben resit in araban cektim yanliz bendemi video larda hep selcuk onde ! Hata birinde ben uc dort boy var diyorum resit de yok o kadar en fazla iki boy var diyor!
Tamam kaan en hizli sensin o videolarida koymak yerine izleticem ben sana merak etme gerci senin yine bahanen olucak ama neyse konu 106 konusu daha uzatma. İstersen varsa yaptigin 106 getir c.tesi deneriz yada ne zmn hazir olursa fark etmez Oky daha varsa soylenicek bsy telefonum acik ben aradigimda senin tarafindan acilmiyoya ben acarim sikinti yok
Hangisi kım bılmıyorum ama Oyum Selçuğa o yurutur :)
Arabalar konussun ya birakin telefonu 106 kralligi burasi :D hepsi birbirinden hizli ve guzel arabalar cok cok keyifli olucaga benziyor :)
Jb ve kartopu aynı yerde yapıldı ama kartopu bi tık daha hizli derdi aydan abi:)
Kartopu ne bu arada oda 106 dimi?
Hızlı 106 ların gecesi ahh ah istanbulda olmak vardı :( kazasız belasız cezasız denemeler arkadaşlar. Çekimler net ve güzel olsun pls
aslında bende getireyim diyorum benım garibanı jet le felan gazlarız..bana göre bişey cıkarmı ki acaba,yada JB ilemi cıksam :beuj:
106 piyasasına bak baya renklenmiş :D
Oyum kartopuna, adını beğendim ondan oy verdim yoksa 106 larda plaka isim vs. bilmem
PPR Kaan da yürütür ama kg den kaybediyor, deneme öncesi botlarını başka arabaya koyması lazım adamın botları bile 5 kg çıkar ahahah :hehe:
keske oylama olsa :)
Başlığı kim düzelttiyse Allah razı olsun...
Hemşeri abimizin aracı diyorum :D ama jb nin videolara bakınca tehlike yaratacak gibi
ankette olsun tam olsun :D
atmasyon bi oy oldu elim çarptı UE 106 ya gitti :D
neyse destekçiyiz :D
iyi olan kazansın bu sefer harbiden orda olmak vardı :D
Oo ankette ondeyiz:)
anketi kes..
kimse specleri bilmiyor arabaları dahi görmemiştir belkide,anket yapılmış :D
Arkadaşı fazla olan gecer :D
orcun sitede yeni arkadaşlar edinmen gerek kanka..
herkese pm at tanış oylarını senden yana kullanırlar :D :D
selçuk LLC de gelicekmi acaba yarın akşam bilgin varmı hiç ?
adi degisik diye kartopuna verdim oyumu! kartopu gti sen cok yasa
bence herkez teke tek denesin sabıt camera varsa cok ıyı olur çünkü 2 ye 2 denenirse bıde onun kavgası yaşanır burda zayıf adamlar bırden 100 kg oluverır en guzelı teke tek denenmesı ve net kameraya cekılmesı olur bıde bence arabasında eksık olan gelmesın cunku genelde gecıldıkten sonra o bozuktu bo yan duruyodu rot ayarım yoktu yatak koptu çarşaf yırtıldı dıye bahanelerın sonu gelmez bunu hepımız bılıyoruz
kartopu izmirdeki gibiyse oyum ona.
araç sökme boşaltma serbest olucakmı??fiber kaput bagaj vs.?koltuklar vs.???
Reg'i takipteyiz
Regli ye oyum :D