:hahaha::hahaha::icon_tup:
Printable View
Oyum Kartopuna :D
kartopuna bir oyda benden:)
benim oyun alper e
K 106 ya
REG kupayi alir bence :)
Hayirlisi olsun, kazasiz, belasiz, cezasiz vede polemiksiz kaliteli video cekimli temiz bi roll olmasini diliyorum..
jb maalsf ue onunde yuruyemedi...olmadı basaramadı araclara masallah..
sonuç ne oldu peki?
bu reg adamı REGe sokar :) bayaa yavaş :):) mat ya rüzgar tutuyo yürüyemiyo :):)
ue ile jb denediler bizim mami abimle gördüğümüz kafa burun kimse kimseyi arka tamponuna düşüremedi ben buna geçme geçilme demem kimsede demesin yalandan yere bi çamurluk önde olmak bnm için bişey ifade etmez
iyi olan kazansın allah kaza bela ceza vb şeyler vermesin mümkünse cam car lar hızlı olsunda bizde güzel bi roll videosu izleyelim :D :D :D
orçun'Un plaka neydi ya?
son görüntüler bende, çıplak 106'nın :D
MasALLAH araclara bizimde gordugumuz denk araclar...
yarın büyük gün desene
hem derbi otobandada dier derbi :)
valla selcuk yarım çamurluk geçtim diyim geçtim deme diyosun ama orcunun atarı büyük kardeşim tünelimden tutuna bilirsen UE bana demek erken konuşmak la olmuyo bu işler UE yarım boy önde gitmiştir. buda geçmiş demektir. büyük lokma yiyecen büyük laf konuşmuyacan herzaman ;) UE JB den yarım çamurluk hızlıdır buda böyle biline
aynı setup aracların bırbırınden kopup gıtmesı zaten beklenemez..gecmıs olmak ıcın arada boylarca farka gerek yok.. ısterse fotofınıshde bır karıs onde olsun :icon_tup:
2012 favorite 106 Gti. . :)
Efsane bu olsa gerek.arabanin ne modasi geciyor ne de insanlarin hevesi
oyu karambole UE ye vermiştim.sonuç ne oldu :)
muhammer abiye bi sıkıntı çakarmassa aracı güzel yürür kanatindeyimmm..
Bilmislik yapmaya gerek varmi tarafsiz net konustum orcun yada ahmet babamin oglu degil videolarda hep yanyanalar hatta bazilarinda jbde kafa cikmis gorunuyo orcunun deneme oncesi yanlis konusmalari yuzunden bu sekilde bi video yapmis zaten ali ama tekrar soyluyorum biz canlida gorduk bi jb onde bi ue onde
kımsenın bılmıslık yaptıgı yok..benım de kımse babamın oglu degıl..bende durduk yere bu sekılde bırsey demedım selcuk..su gecmıs veya bu gecmıs gıbısınden bır yorumda yapmadım..altı cızılı kısıma dıkkat edelım,bu yasta bu kadar bılenme olursa sonucunda kı tepkı de boyle olur..araclara masallah..
izmirdeki gibiyse kartopu:icon_tup:
ben bizim süt buzası kartopunu seçiyorum seni seçtiim kartopuuuuuu:)videolara baktım diyer araçların kartopu biraz farklı gibi geldi..örnek
DSC_0432.MOV - YouTube
araçta 2 kişi 220 kg bide 14 60 var bide emin daha yeni almıştı aracı,alışkın diildi yani 4 ü cok farklı diyer araçlardan
Aksam kartopu ozel sebeplerden dolayi gelemiycekmis konustum eminle baska zamana kaldi artik
İns UE ve JB ile 3 u birarada yapariz:)
oyumuz rege inşallah bi aksilik olmaz time reg:icon_tup:
beyler kaçta nerde eskişehirden geliyoruz bizz :D :D
reg gergin bekliyoruz:)
Ben selçuk'un pilotajına güveniyorum arabasını bilmiyorum hiç görmedim ama kardeşim yavaş araba sevmez :)ahmet ile pek aram yok o beni fazla sevmez bende onu,geçilmesini isterim:) , orcun'u hırs yaptıgı zaman sevmiyorum ne kadar hızlı olursan ol biri gelir geçer gider,,kartopu pilotaj olarak geliştirmesi lazım kendini denediğinde ne demek istedigimi anlayacagını umut ediyorum...
Kazasız belasız denemek nasip olsun . . .
Açık konuştum bazen insan söyleyemediği şeyler zamanla sıkıntı oluyor bende sıkıntı kalmadı :D
En hızlıyı seçin mami'nin işide kolay olsun :D
benım önerim halen geçerli bence ankete jet i ekleyin:)
durum nedir şu an itibarı ile
hakkat durum ne bende kartopu adını begendim ona verdim :D