UE 106 Gti
JB 106 Gti
percussionali Nickli Üyeden Alıntı yok kanka hiç bukadarını bi arada görmedim franamı orası Kanka ne yalan soyliyim bende gormedim
EK648 Nickli Üyeden Alıntı Kanka bu kadar gti yi bir arada gordunmu osmanli ordusu gibi geliyoruz CRM http://i1133.photobucket.com/albums/...n/44a2918f.jpg maşallahh osmanlı ordusu gibi yorum iyi olmuş 106 lar gergin duruyor
EK648 Nickli Üyeden Alıntı Kanka bu kadar gti yi bir arada gordunmu osmanli ordusu gibi geliyoruz CRM kanka suat abiye saygım sonsuz ama nisan 15ten sonra alayına gider
iyi olan kazansın arkadaşlar kazasız belasız
dolu 106 saxo ların %90 nı 4 te ve 5 te duvar olur bakalım timing i iyi olan kazanır. kazasız belasız inşallah
Dr.Ecu AntaLya
EK648 Nickli Üyeden Alıntı Kanka bu kadar gti yi bir arada gordunmu osmanli ordusu gibi geliyoruz CRM Resmi görünce ilk aklıma gelen bu oldu. Ben ue nin sağlam yürüdüğünü duydum ama geçilse de çok iyi tutunacağını düşünüyorum.
Vw Cc & Mk 5 Gti
bladerk Nickli Üyeden Alıntı jb nin 4 ü ölümcüldür direk jb diyorum bi de kardeş senin nick nasıl okunuyo valla bende okuyamıyorum bu nicki PERSONEL ALİ gibi bişey yaa yanlış anlama ali kardeş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları