Focusun son kasası uzakdoğu çakması oldu. Hiçbirşeye benzemiyor.
Bir de titaniumun bi alt versiyonuna 55bin lira çektiler, şaşırmışlar.
Focusun son kasası uzakdoğu çakması oldu. Hiçbirşeye benzemiyor.
Bir de titaniumun bi alt versiyonuna 55bin lira çektiler, şaşırmışlar.
2007 de sıfır almıştım focusumu hala sorunsuz bi şekilde kullanıyorum yakıtıda ekonomik hızlanması 1.6 olmasına rağmen seri motorundan yana üzülmiceniz bi araç
Bunların içinde Astra en iyisi. İç hacim olsun, kalite olsun bence diğerlerinden üstün. Tek handikapı performans istemeyeceksin stokken..![]()
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
astra kullandım cok güzel araç, ön konsol oldukça şık ama performans yetersiz, o motoru chip te kurtarmaz, hem motor güçsüz hem vites aralıkları uzun az yaksın diye, arkadaşın araçta s.içi ş. dışı karışık 6.9 yakıyordu, kasayı çekmediği için gaza basmak zorunda kalıyosun tüketimde artıyor doğal olarak. focus un hb leri hoşuma gidiyor ama sedanlarını beğenemedim. ön farları orjinalde karartılmış olanlar çok şık duruyor. bn focus alacak olsam powershift alırdım, golfün dsg si gibi 250 tork limitide yok, yağlı tip 400 nm ye kadar sınırı var.
focus 'un yeni kasası bana göre çirkin ve fiyatları fazla değil mi onların ?
astra j tercihim olurdu hem daha yakışıklı ve bi yazılımla hantallığı giderilebilir , burda tercih zaten ekonomi olduğu için astra j alırdım
Livestrong
güc bakımından focus , yok güc önemli degill opsiyon cok olsun deli gibi donanım olsun dersen astra , astra focusdan birazcık daha sık bence ... aurise bakmazdım bile ... taksiciler bile yeni dizel corollanın cekis düsüklügünden sikayetciydi , 1.3 multijet albea daha iyiydi yokusta diolardı ...
Astraya bulaşma. Dizelleri eşşek gibi. Araba 1500 kiloya yakın 1.3 motor var pek haz vermiyo insana. Auris hem seri hem az yakar tipi de güzel. Focus u bilmiyorum onunda tipi güzel ama etrafımda focus kullanan yok birşey diyemicem.
serkan bende yeni focuslara baktım öylesine geçenlerde
spotta en altın bir üst versiyonu olan trendleri 45 47 civarına bulmak mümkün
95 vw 115 hp olarak iki versiyonu var
laguna satılık mı![]()
focus derim kasası astradan güzel değil ama güçlü ve konforludur
33.000 km astra kullandım... kalite olarak konfor olarak üst seviyelerde bir araç ancak performansı biraz sıkıntı oluşturuyor... yazılım ile 2-3 sn gibi bir iyileşme söz konusu tavsiye ederim... şehir dışı 4.5lt... şehir içi max. 6 lt yakıtı vardır.
03 STİ
Golf ve leonda eklense seçenek 3 ten yeni eklenen ikiye düşerama illa bunlar olcaksa ve performans çokta önemli değilse kalite ve tip olaraktan astra.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)