amaç sadece profesyonel drift bütçe kısıtlı ama bi yandanda s13 sevdası var (3. araba olucagı için yatması vs sorun değil ama hayattanda soğutmasın)
siz olsanız ne yapardınız![]()
amaç sadece profesyonel drift bütçe kısıtlı ama bi yandanda s13 sevdası var (3. araba olucagı için yatması vs sorun değil ama hayattanda soğutmasın)
siz olsanız ne yapardınız![]()
İlker G.
Bmw seviyorsan bmw , nissan seviyorsan nissan tercih et. 3. Aracın olacaksa s13 e de rahat rahat binersin. Onemli olan duzgun bir araba alman.
nissanın 0 parcası yok parca sıkıntısı yaşarsın bu yüzden. e30 da hem piyasası pahalı hemde gövdesinin yeterince güclü olmadığını söylüyorlar. Şahsen ben olsam o paralara yanlış olmasın e34 kasa 5.25 tercih ederdim. Fiyatları gayet makul. Ve sağlamlık olarak ödüllü kasadır. Drift spec icin önü acık bir kasadır. tabiki tercih meselesi yine.
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
jdm worksun yaptığı kartalı gördükten sonra hertürlü kuş seriside alabilirsin valla
şöyle söliyim bence en önemli kriterlerden biri parça durumu olmalı .. e30 un neyini ararsan ara kesin bulursun .. aynı gün işini halledersin ..
beyaz s13 antrenmanlara gelene baktım ama baya bi eksiğim var suanda 15bin tl en fazla butcem var dıyebılırım
korkum su s13 alırım ama drifte uygun hale getırebılmem maddi yonden uzun surebılır bana bı sorun acarsa drift yaparken
e30 eray abi sende varsa temız uygun konusalım ama baskasından almam niye almam hem ucmuslar hem leş![]()
e34 325 bakıcam 335e olmaz dedi mustafa abi 325 hakkında ne der bılmıyorummert abı turbolarsan rahat rahat drift yaparısn dedi turbo + maliyet
demiş mustafa abı diger konuda o zaman e34 325 e30 325 ve s13 arasında bi seçim yapmam gerekicek525 daha uygun rakamlara bulunuyor , drift icinde uygun. E30 daha hafif ve daha keyifli , ama piyasa fiyatları yuksek. İcine hangisi siniyorsa onu alabilirsin.![]()
İlker G.
s13 bmwlerden daha cok severım ama drift benım ıcın araba fanlıgından daha onemlı ondan en mantıklı yolu secmeye calısıorum hedef benı yormıcak sekılde yapabılcegımın en iyisini yapmak rıdvan abi
yoksa cok ısterım ciddi bi s13 um olsunama suanda gonul s13mantık e34 m50 diyo
![]()
İlker G.
Nissan 200sx o kadarda çok uğraştıran sıkıntılı pek bir araba değil.Forumda spawn adlı arkadaşımız 200sx için tüm bilgileri toplayıp bir konu hazırladı http://www.techturkey.com/forum/maka...ml#post5674161 konuyu inceleyin.
s13 zaten dogustan drift arabasi yasindan dolayi olusan problemlerle ilgilenir motoruna iyi bakarsaniz ekstra birsey yapmaniz gerekmez..
Sonucta baslangic olarak gelistirmeniz gereken 3 teknik var; e-brake, shift down, power over siz bu ucunu iyice anlayip gelistirene kadar s13 yeterli olacaktir daha sonra feint, heal&toe, inerta gibi daha karmasik tekniklere calismaya basladiginizda sert yaylar, cepli koltuk, kamber kitleri gerekecek.
ben s13 derim
ankarayla bağlantın varsa e 30 japonyayla bağlantın varsa s13![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)