Doğru dedin
Şahsi görüşüm, madem bütçe kısıtlı, motoru temiz ve bakımlı bi s13 düşürebilirsem onu alıp coil ile işe koyulup ardından yavaş yavaş devam etmek olurdu, hem bu sayede o çok sevdiğin arabaya da binmiş olacaksın. e30 lara yüksek fiyat çektikleri için böyle söylüyorum
Uygun fiyatlı temiz bi e30 bulursan da neden olmasın
Aslında piyasaya/senin araç araştırma olayına bakıyo birazda.. Zaten *****, 200sx temiz ve uygun olarak pek fazla bulunamıyor artık.. Anca teyzeden amcadan düşürebilirsen![]()
bak şimdi arkadaşım:
turkiye piyasasında,, drift arabası yapcam diyosan,, bmwdir bu kadar.
al bi e30 tak kıcına bi kilit,, bi turbo,, forgetla arabayı 2 haftada ohh mis gibim binersin..
ama bi S13 ole kıyamazsın,, kenarda dursa bile o bakışı yeterlidir,, insanı alır uzaklara goturur (ne romantizme bagladım hee)
tşk
Rıdvan..
4 kapı e36 al 3.25 yavas yavas yaparsın o halı ıle bıle drıft yaparsın sonrası bellı bı turbo mert bılaloglunun deyımı ıle JILETTTTTolur.
forumda s13 de bmw de kullanan çokca insan var drifte katılanların da içinde bulunduğu .. konuyu görmemeleri olası .. özel mesajla yada antreman günlerinde yanaşıp birebir kullanıcıdan fikir alman sonra kendine göre tahlil etmen daha doğru bana göre ...
gel gelelim bende konu açmıştım .. sonra 36 m3 aldım .. parçası zebellak dedik hatta çoğu nissan sahibi de bmw diyor en azından parça konusunda ama benim araba aylardır yatıyor çıkaramadık .. gerçi benim biraz kendi kaşıntımdan olmuşken turbo olsun dedik ..
he şöyle bişeyde var ,belki benim şanssızlığım vs bilemicem ama şunu örnek vereyim :
bu parça zincir paletini tutuyor .. bildiğin vida yani bişey değil .. ama bulman imkansız gibi
istanbulda ikitelli , maslak , bostancı vs aklına gelebilicek çıkmacılar parçacılar borusan kosifler vs de dahil bi çok yetkili servise de sormama rağmen bulamadım..
yurt dışı sipariş geliyor ..geçen hafta gelicekti aksilik çıktı gelemedi .. inşallah p.tesi artık .. umut ..
zincir ararsın yokkarter zaten 1-2 tane çıkma var yok
sıfırı ateş pahalı 2 milyar civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ...
oem parçalarımı tedarik ettiğim yer ( bostancı oylum oto ) e30 parçalarının sıfırının 36 dan pahalı olduğunu en azından çoğu için söyledi ..
sözde bmw daha kolaydı parça konusunda ama aylardır parça sıkıntısı yaşıyorm .. dediğim gibi belki benim şanssızlığımdır .. nissancıların neler çektiğini düşünemiyorum..
bugün tekrar alcak olsam 3.25 alırım ... m3 parçaları sanırım 36lar içinde diğerlerinden daha zor ..
edit : M3 sahibi olarak tamamen kendi yaşadıklarım ve gözlemlerimden yola çıkarak yazdık ... kesin bir bağlayıcılığı yoktur![]()
arif motorun orda değilde maltepe alpinestar da yani geldiğin yerde toplansaydı 40 kere toplanmıştı kardeşim![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
savaş (topkapı) ustanın işçiliğine bişey diyecek yoktur heralde ... fazlasıyla tavsiyeler üzerine gittim zaten .. ilk defa gittim şuan için nötr üm .. parça sıkıntısından dolayı bitmemiş bi araba üzerine konuşmak istemiyorum .. inşallah sonucu güzel olucak ..
bilseydim abi sen alpinestardasın sana yaptırırdım abi ... bedava nede olsa![]()
![]()
e dedım okadar dinlemedinkısmet hayırlısı bakalım işçilikle alakası yok bu arada dediğimin parça bulma konusundan diyorum
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Nissan s13 sabır ister sabredersen keyfini çıkartırsın ama alıyım gazlıyım kırılmasın,ucuz olsun böyle bir araba yok.Sonuçta e30 da alsan nissan da sıfır araba almıyorsun 20 senelik arabalar bunlar.Yok onun motoru sıfır bunun motoru zorlanmamıs bu araba çok temiz fln hepsi hikaye,2 gün sonra motor elinde kalıyor.Eğer maddi durumunda varsa ucuza bitmiş bir araba al kendin toplat herşeyi kafan da rahat olsun gerçi onun da garanti yok mekanik spor ama en azından daha iyi =)
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Parça bulmak birazda ustanın işi.İyi bağlantısı olan usta çoğu bulunmaya parçayı bulur. Ayrıca bir çok parçayı sipariş ile yurt dışından getirtmek yerine kendiniz yurtdışından getirtirseniz daha ucuz ve hızlı olur genelde.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bence E30 al yada bmw nin dier bir modeli...Japon malı parça bulmak zor olur..
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Araba M oldumu parca bulmak zorlasıyor ama dogru yerlere gidersen onuda bulabiliyorsun
e30 alıp icine m50 turevi bisey koydunmu parca sıkıntısı cekmessin zaten en cok mekanik parca ihtiyacın olur o motorlarında bulamaycagın parcası yok
nissan parcalarında sıkıntı yok yurtdısından 1 haftada hersey gelıyor hangı aracı ıstıyosan onu al bırı avrupa dıgerı japon![]()
aman diyim nissanla uğraşılmaz driftte![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)