kanka tam istediğin gibi araba kardeşim gibi olan bi arkadaşımda var beğenirsen bi ortasını buluruz....
Renault Clio 1.6 Dynamique 2003 Model 20.953 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 74917122
kanka tam istediğin gibi araba kardeşim gibi olan bi arkadaşımda var beğenirsen bi ortasını buluruz....
Renault Clio 1.6 Dynamique 2003 Model 20.953 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 74917122
clio küçük gelir ..sen artık evli barklı adamsın..hondadan da bıktın artık ...şöyle açılır tavanlı bir 206 olabilir...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
bu karşılaştırmada kesinlikle bende clio alırdım.. ies güzel araba cidden ama o paralar etmez katılıyorum. euor civi keyifli gözüküyor ancak parça sıkıntısından uzak durmakta fayda var, 206 için yorum yapmıcam ben almam çünküeminimki sahip olanlar mutlu olanlar vardır onlardan dinlemekte fayda var. ama oyum clio dan yana
![]()
bıldgn yoldan sasma yada laguna al murat![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Civic'den sonra clio'nun oturma pozisyonu ve torpido dolgunluğu hoşuna gitmeyebilir bana göre güvenlik paketli 1,6 ies diyeceğim ama onlarda 17-19 liralara gelmiş bnce başka seçenekleride düşünmelisin... eğer büyük araç severim dersen 99-00 kasa accordlar var yok yok araçlarda ısıtmalı koltuk dijital klima sohc vtec sunroof vs ...
evet corolla da bakayım ben hiç aklıma gelmedi.. teşekküerler faruk..
ben stock bineceğim araca en fazla basarım biraz..
kanka istediğim gibi 1.6 ies 20000'den aşağı değil.. yoksa vazgeçmem bu sevdadan..
donanım ve ilk hızlanmadaki seriliği yakıtın uygun oluşu beni etkiliyor..
aynen öyle fiyatı beni arabadan soğuttu..
oturuş pozisonu filan nasıl daha önce HB mkII clio kullanmadım..
murat abi fiyatı bi pm olarak alayım ben..
valla yengen kullanıyor büyük araba filan farketmiyor alıştı artık..![]()
Asıl sancı uyandığında..
kanka maşallah güzel araba ama o fiyatlara düşünmüyorum bana daha çok 15-16-17 arası birşeyler lazım.. teşekkür ederim ilgine..
eyvallah apo abi bakıyoruz nakalım kısmet..
ies sırf fiyatı yüzünden kaybediyor zaten..
laguna bakayım serkan yaa haklısın..
accord'a bi bakayım orkut teşekkürler..![]()
Asıl sancı uyandığında..
Abi bence artık hondadan farklı birşey al. Clio mk2 1.6 16 v gayet güzel olur![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Klima çok dert değilse Corolla konusunda anlaşabiliriz![]()
He klima çok dert olur diyorsan Crx konusunda anlaşabiliriz abi![]()
klimayı ben kışın kullanıyorum cam buhar yapmasın diye onun dışında yazın çok nadir..![]()
Asıl sancı uyandığında..
206 bence en keyiflisi olacaktır full paket bi 206 hem uygun fiyata
çok donanım hemde görseldir
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
euro civic, mk2 3k clio, 206 quikden ziyade kasa ve motor olarak bence en iyisi 1.6 ies ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
accordlara bakmanı tavsiye ediyorum 99-00 japon kasa olanlara şöle beyaz içi bej deri koltuklu buldun mu tadından yenmez ... güvenlik paketli 1,6 ies lerden bile ucuz şuan fiyatları yedek parçalarıda mevcut bn baya araştırdım alıcaktım ama yeni evlendim ve borçlarımı kapatmayı yeğledim o yüzden başka bahara kaldı bnm için ...f20b olarak geçiyor motor kodu 150 hp sohc vtec aklında bulunsun ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)