gercekleri yazmak kucumsemek midir?
atmosferik doldursanda megane kilodan kaybeder bunun aciklamasi yok baska..
106gti sahibiydim, kuzenimde megane vardi, neyin nasil gidebilecegini biliyorum arkadasim![]()
gercekleri yazmak kucumsemek midir?
atmosferik doldursanda megane kilodan kaybeder bunun aciklamasi yok baska..
106gti sahibiydim, kuzenimde megane vardi, neyin nasil gidebilecegini biliyorum arkadasim![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
izo bence kasmaya gerek yok nasıl olsa derdını anlatamayacaksın.
rs&106 da aynı kareye gırmez dıyolardı gercektende girmedi.
bende megane 1.6 vardı 106, vti, evo, sti larla deniyodum.
genelde 1 boy geciliyodum oda ucak yada gemi boyu
kapak taslama, sibop buyutme, clio rs gaz kelebegi, emme manifoldu agzı buyutulmesi, ss headers, 51mm egzoz, filtre kit,...dediğim gibi az ama mantıklı yapılırsa arabayı cok desitrceinin kanıtıydı, emeklerm bosa gitmemişti...bi chiple deli olurdu...
aracın standart beyinindeki stock map ile çalışıyordu yani bu işlemler.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
hayır çalışır ama birde stock beyin ile 106 ile bu sonucu yakalıyordun. bu bahsettiğin modlar ile sağlıklı bir 106 nın yanına gidebileceğini düşünmüyorum. kimseyi inandırmak zorunda tabiki değilsin ama bence olması gereken bu.
Schumi.Projects
http://www.youtube.com/watch?v=Bc3_a9poly4
http://www.youtube.com/watch?v=jAfnkcQzPR4
106 gti in fabrika cıkısı 0-100 u 8.7 sn...
Peki senin aracın ile Superchip'li Clio RSI denese ne olurdu
Schumi.Projects
rsi inan nerdeyse gti ayarında giden bi makine...bnle noolcak yine aynı sonuc, bnm araba ztn 100 e kdr yuruodu sonra nefesi bitiodubunun icin turbo olayına girdm ya sıkılmıstım artık 3 un sonunda gecilmekten...ama rsi ve gti sonuna kdr beraber yurur, ki hele rsi wimmer chipli olsa keske( o zmn yoktu
) gti yi gecer bnce...
tamda denediğimiz karşılaştırma biz sadece son susturucu ve filtreli 106 gti ile chip+filtre+son susturucu lu bir clio rsi 1.8 8V i denedik 110 civarına kadar kafakafaya gittiler sonra ufak ufak rsi uzadı 220 lere kadar çıktılar ama arayı gti kapatamadı. Sonucu böyle açıklayabilirim.
soruya gelirsek 0-400 metrede yaklaşık 1-1,5 boy rsi önce olurdu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)