User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 20 ile 36 arası

Konu: Hangi Pick-up ?

zgrsnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç 4x2 olacak büyük ihtimalle..Navarayı bende çok istiyorum çok şık gözüküyor ancak sıfırı bıraz bütceyi aşıyor 2011 falan ikinci elde olabilir gerçi ama..Satarken sıkıntı olurmu hangısının pıyasası daha canlı hangısının kronık problemı var vsvs.. Hiçbirinin avantajını yada dezavantajını bılmıyorum.. O acıdan yardımcı olursanız sevınırım.Bu arada ev Ankara merkez'de yani evle alakalı bi durum yok pıckup almak tamamen iş amaçlı..

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sınıfta kullandığım modellerin hiçbirinde şehiriçi 10lt/100km, şehirdışı 7lt/100km altına düşmedim. Düşeni de görmedim. Ne L200'de, ne BT50'de, ne Ranger'da ne de Navara'da...
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

By_DoMiNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    l200 arka koltuk mesafesi en fazla olan pickup. Fakat l200 lerde diğer araçlardaki gibi amortisör sistemi yok. Değişik bir sistem var. Bu yüzden normal yolda fazla konforlu olmuyor. En ufak tümsekte zıplıyor araç. Ama 4x4 l200 ler zaten arazi icin yapıldığından arazi de en iyi sürüş kabiliyeti de yine bu l200 de. Isuzu dmax lar hem konforlu hemde motorları ısuzunun 1 milyon km lakaplı motorlarından kullanılıyor yanlış hatırlamıyorsam. Isuzu lar motor yönünden üzmezler tahminimce.
    İnandığın Gibi Yaşayamazsan
    Yaşadığın Gibi İnanırsın.

can0001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hilux 4x4 parasını sonuna kadar hakediyor hatta imkan varsa 3 litre elegant alınabilir
    +100000000000
    M.CAN EKER...

PRoject01 Garage

MCanEkerPhotography:
    MCanEkerPhotography

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_DoMiNo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    l200 arka koltuk mesafesi en fazla olan pickup. Fakat l200 lerde diğer araçlardaki gibi amortisör sistemi yok. Değişik bir sistem var. Bu yüzden normal yolda fazla konforlu olmuyor. En ufak tümsekte zıplıyor araç. Ama 4x4 l200 ler zaten arazi icin yapıldığından arazi de en iyi sürüş kabiliyeti de yine bu l200 de. Isuzu dmax lar hem konforlu hemde motorları ısuzunun 1 milyon km lakaplı motorlarından kullanılıyor yanlış hatırlamıyorsam. Isuzu lar motor yönünden üzmezler tahminimce.
    bahsettiğiniz sistem torsiyon sistemi ve 1982 yılında pajero ile kullanmaya başlamıstır. Ve bence çok sağlam ve sağlıklı bir sistem. ve gene bu torsiyon kollarından aracın ön tukseklık ayarı ayarlanabılıyor. (yukselttıkce sertleşir)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    l200 diğer seçeneklerden biraz daha uygun zaten.Peki bu Ranger'ların yakıt durumu vs. nasıl bilen yokmudur ? oda gayet iyi duruyor ama ?

vtecturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok fazla luks beklentın yoksa ısuzu d-max senı uzmeden yaslandırabılır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkcası biraz lüks olsun istiyorum.Gerek dış mekan,iç mekan olsun.

By_DoMiNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lüks olsun diyorsan amarok derim o zaman. Şuan güncel kasa mitsubishi ford v.b. araçlar 4x4 leri 3.00 Litre motor iken amarok 2.0 lt motor a sahip. Çift turbolu ve elektronik 4 ceker 2 ceker geciş sistemine sahip. 4 matikler gibi. Asr felan da var. Konfor olarak ve görünüş olarak amarok derim. Bu sene 0 ını al seneye 2. elini aldığından daha pahalıya sat. Gelecekte savaşlar su icin yapılcak diyorlardı. Bana göre gelecekte devletler birbirleriyle eldeki vw stokları icin savaşacaklar gibime geliyor.
    İnandığın Gibi Yaşayamazsan
    Yaşadığın Gibi İnanırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_DoMiNo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lüks olsun diyorsan amarok derim o zaman. Şuan güncel kasa mitsubishi ford v.b. araçlar 4x4 leri 3.00 Litre motor iken amarok 2.0 lt motor a sahip. Çift turbolu ve elektronik 4 ceker 2 ceker geciş sistemine sahip. 4 matikler gibi. Asr felan da var. Konfor olarak ve görünüş olarak amarok derim. Bu sene 0 ını al seneye 2. elini aldığından daha pahalıya sat. Gelecekte savaşlar su icin yapılcak diyorlardı. Bana göre gelecekte devletler birbirleriyle eldeki vw stokları icin savaşacaklar gibime geliyor.
    Teşekkürler güzel yorumunuz için ancak Amarok'un sıfırı istediğimiz özelliklerde sanırım baya bi aşıyor bütçeyi..4x2 düşünüyoruz zaten..Bu sınıfta acıkcası en hosuma giden ve cazip fiyatlı Ford Ranger oldu ancak ne kadar yakıyor kronik bi sorunu vs varmı onu merak ediyorum..Sıfıra yakın km.de ikinci elleride gayet uygun bu bi soruna işaretmi acaba ?

embiya26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    l200 den uzk durda o kadar kotu bı yol tutusu olamazz bı aracta yaklasık 3 4 gun kullandım 1.000 km yol yaptım hangı vırajda yatıp kalıcam dıe korkarak gezdım

ulku0607 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ford ranger tavsiye ederim.

Minova
    Misafir
    Amarok harika olur ama olurda alamzsanız l200 derim fakat l200 lere geniş lastik ve jant takılmazsa görüntüleri pek iyi olmuyor

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hilux hariç digerlerini bilmiyorum ama alıcak olsam Navara tercih ederdim..

Yakıtları hemen hemen hepsinin eşdeğerdir zaten..

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    navara fabrikasyon verilere bakarsak 11.7 litre yakıyo arkadan itişlisi 4x4 ü 12.7lt.. ş.içi dışı ortalama tüketimi 10.2 ayrıca kime sorsak navaranın yakıtından ağlamakta.. navarayı direk eledik biz kuzenime alırken.. yok navara o kadar yakmaz diyen varsa fabrika gerizekalı mı az yakan arabaya çok yakıyo yazsın.. rakiplerinin alayı 8 litrelerde ortalama..

ondan sonra en çok yakan da ford ranger diye biliyorun.. ama tipi navara hariç hepsinden güzel bence ki bana sorarsanız navaradan da güzel 2008 2007 modeller.. sıfırı makyaj görmüş o halini ben beğenmiyorum köşeli hatlarla daha yakışıklı duruyodu.. heleki bi 2012 kasası çıktı amerikada bayıldım ama tr ye gelmedi daha.. gelir mi gelmez mi onu da pek bilmiyorum.. otomatik vites opsiyonu var ve rahat bulunuyo.. ama yakıt olarak fabrika verisi 10.3 litre 2 çekeri için..

kuzene L200 aldık başlarda hiç sevmezdim ama baya güzel araba çıktı biraz büyük lastik tepe sis farı vs derken tipi de baya güzel görünmeye başladı gözüme ama yine de bi alex değil.. yakıt olarak 10 litre civarında 4x4 leri yakıyodu zamanında araştırmıştım çok bu da 9 litre civarı.. tipini seviyosanız alın piyasası da oluşmuş artık satarkende zorlanmazsınız..

ben olsam ne alırdım a gelirsek toyota hilux alırdım kesinlikle.. sağlamlığı ve tasarımının yanında yakıtının da rakiplerine karşı aynı seviyelerde olması ortalaması (8.3 litreymiş ş.içi dışı olarak bulamadım şimdi) beni cezbeden yönleri.. dezavantajı da şudur bana göre otomatik vitesi yoktu biz baktığımız zamanlarda dizellerin.. siz sıfır alıcaksınız belki de eklenmiştir o opsiyon..

biz bakarken amarok lar 50 civarındaydı.. sıfır km başka bi araç almaktansa o paralara ikinci elde zarar etmeme açısından hem vw de alınabilir bence hatta önü dacia ya benziyo bence ama yine de alırım prestijli de bi yönü oluyo vw olunca.. şimdiki fiyatlarını pek bilmiyorum fakat şöyle de bi durum var otomatik viteslisi yoktu biz bakarken ama gelicek diye de duyduk.. otm. olanlar geldiğinde sizin düz vitesli aracınızın değerini kaybetmesi muhtemel.. gerçi vw bu bi arkadaşım sıfır polo ve passat aldı sattı ikisinden de karetti.. anlamak zor..

ayrıca bu tarz araçlarının hepsinin yol tutuşu gündelik kullandıklarınıza göre kötüdür alıp 3 5 gün kullanmayla anlaşılacağını sanmıyorum.. sahibi olan adam nerde ne yapacağını bilir zaten.. kamyonet kullandığınızın farkında olmanız lazım.. şu kadar söyleyebilirim bu araçlar da ancak kia sorento kadar dengesizdir.. arkadan itiş, asc dsc yok, arka hafif, tubo dizel motor, tork gelince kıçı başı dağılıyo tabi ki.. özellikle ıslakta.. ama arkaya takılan gözle çok görünmeyecek (araçların altına takılıyo) 100kg ağırlıklar var bunlar baya bi dengeliyo arkayı kaydırma durumunu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrahErdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Navara cok mu yakıyor ?

Gebze-kocaelinden Antalya merkeze 120 tl ye gıttı 2,5 navara full klıma acık sekılde

Navara tavsıye ederım sana aralarında en ıyısı bu araç ..
    yani 100km 5.3 lt mazot yaktı

yapma din kardeşiyiz benim corsa bile zor zahmet yakıyor 5.3 klima kapalı
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

EmrahErdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani 100km 5.3 lt mazot yaktı

yapma din kardeşiyiz benim corsa bile zor zahmet yakıyor 5.3 klima kapalı

zaten bu konuda 4 sahıtımız var

kımse ınanmıyor

Şehır ıcınde 11 yakıyor yazıyor arkadaslar 8 lıtre yakıyor 100 km de

34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
    37 UL 6786 - TWİNGO
    81 EY 443 - TWİNGO
    34 VA 9385 - PEUGEOT 306
    34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)