sonuna kadar destekliyorum :)
Printable View
Yazı var bide kışı var bunun Ankara da kışın 4 çeker keyifli olur günlükte bi yere gitmek için eziyet çekilmez.
evo6 tm yada evo8 :)
E39 M5 olurdu tercihim.
E46 m3 diyen arkadaşlar 55 bin tl'ye var mı yahu E46m3 ? :D
bende M3 derdim ama bu fiyata varmıki ??
yada 330 olabilir e46..
Bende bi senedir evo kullanıyorum filtre eksoz yazılımlı ş.içi sakin kullanımda 55-60 krş arası yakıyorum şu an basarsanda haliyle yakacaktır her araçta olduğu gibi sakin kullanımda normal 2.0lt bi araç kadar yakıyo.evodan önce 5 yıl subaru kullandım evoya daha korkusuz biniyorum bana göre daha sorunsuz ve sağlam..
2004-2005 STI + üstüne kalan parayla bolt-on parçalar derim ben . yürüyen aksam ve motora .
çok keyifli olacağına eminim
golf V gti yada mcs olurdu benim tercihim..
evo 8 den yana olurdu benimde tercihim her şarta uygun :)
Typer alir turbolar takilirim yada evo6 veya 8 yada supra motor alir bir kasaya swaplar biraz doldurur takilirdim yada e39 m5 alir chip egsoz filtre yapar takilirdim
Şanzıman sıkıntısı olmasa STI. Gerçi WRX'e göre çok daha iyi şanzımanı ama.
Ama bence EVO. Hiç boşuna FWD araç bakma. 55 bin civarına güzel E46 M3 bulabilirsen oda olur ama sanmam o fiyata.
İlk tercihim Cupra
Sonra e39 m5
Sonra e46
En son typer olurdu
55 liraya temiz e46 yı rüyanda bile alamazsın. ama 40-45 lere güzel bir e36 m3 alır çiçek gibi bakar, hayvan gibi de basarsın. geeeel ne olursan ol yine gel. doğru yolaa gel :)
Evo 8-9 alırdım yada s2000
kırmızı evo 9
1) Evo (klasmanı diğerlerinden çok farklı 4 çeker ve turbo zevki bambaşkadır yaz kış hertürlü giderli :D)
2) Ep3 (atmosferik araçlar içinde s2000'den sonra en sevdiğim araç Fn2'ye nazaran Ep3'ü seçerdim ben olsam herşeyiyle özel bir araç bence)
3) Fn3