Subaru :) işin sonlarından bir tanesi :D
Printable View
Subaru :) işin sonlarından bir tanesi :D
ep3 güzeldir iyidir hoştur ama hızlı bir fw sahibisiniz. Farklı tatlar farklı dünyalar sti diyorum.
abi RC'yi sat bi ep2 bide sti al uğraşma anket falan :D
Bencede STI
bende sti diyorum zaten turbo rc var önden çekiş yeter bence subaru tadılması gereken bi duygu :)
STI derim bende, hızlı FWD var zaten, STI'ın sürüş olarak 1/3'ü kadar keyif vermez EP3 bence :)
lastiklerin 4ününde asvaltı parçaladığını hissetmek güzel şey :)
4wd > fwd.
sti tabikide :D vraj kasarsın kışın zevkını alırsın helede bolt on acayip zevk verir sana
2004 lerin hiç bi yerinide kıramazsın en sağlam sti lardır
rolling de pek iyi değil diyenlere fln bakma az cok subaruların neler yaptığı belli
70 kuruş yakan subaruyuda hayatımda ilk defa duyuyorum 650cc enjektorlerle ben okadar yakamıyorm nasıl iş anlamadım
atmosferik ep3 alırım herzaman egt bakmadan top speed yaparsın , rolling yaparsın.. en fazla çıkaracağı masraf devir döner sert vites atarsan 600 tl senkromeç maşon takımı birde debriyajın biterse orjinal 900 tl servisten debriyaj alırsın.. haricinde masrafsızca binersin.
sti dan anlamıcağım için yorum yapmıcam.
Ankarada yaşıyosun ve kışın ep3'mü kullanmayı düşünüyosun :)
Bir şey sorucam yanlış anlama.
Neden 2005 değil de 2004 STI ?
Alacaksan 2005 al,dccd'nin keyfini sür :)
bolt on stı a tak bi varex gunluk haftalık aylık gecelık gunduzluk ıstedıgın gıbı bınersın ep3 le kıyaslanmaz bıle yakıtıda ıyı bı ayrla 10 - 11 lt maks.
aynen oyledır cunku ben sadece gazlamak ıcın bı kac kere cıkabıldım zaten toplam da arabama ne kadar bınebılmıştım kı neyse 100 tl 220 km işte
Ep3 ler biraz abartıldı :D
Sti tabiki imkan varsa.
Sti al. bin hevesini al. snra ep3 e dönersin :D üstüne paranda kalır.