ep3 diyorum kafa rahat
Printable View
ep3 diyorum kafa rahat
İmkanın el veriyorsa kullanan biri olarak STI derim ben.Yakıtıda öyle 1 lira filan değil.Benim aracım 2.5 WRX STI sakin kullanımda 50 kuruş civarı yakıyorum.Dersenki yok ben her dakika ralli modunda kullanacağım , asfalt kazıyacağım o zaman tabiki her araç gibi çok yakar ve ister istemez masraflarında artar.BU yazdığım her araç için geçerlidir.Ben her dakika sport modda gezeyim , sürekli rollerde koşturayım , orasını burasını kurcalayım dersen işin sonunu getiremezsin.
Birde şu gerçek varki , yolda çok ilgi çekiyor , çünkü çok fazla trafikte görülebilen bir araç değil STI.
sti kaliteli
Yaşanmış bir hikayedir :D
Kulüpten çıkılır kızlar yolludur, delikanlının ep3'ü vardır hadi kızlar bırakayım sizi der. Kız arkadaşına seslnir biz şurdaki Jazz'la gelicez :hehe:
Subaru bindiğim için değil Ankarada yaşadığın için Sti diyorum :) yahu hiçmi izlemedin burdaki videoları hatta haberlere çıkan videoları nassı eğlendi Subaru sahipleri bu kış Ankarada :) Hangi ep3'ün bu kış böyle bir videosu oldu :)
Mertcan'ım , nur tanem , ay parçam yahu yapma etme be...
Bir kere 2004-2005 stiların motor içi forged. Adam gibi kıran yok.
ej207 motor 92.00 mm piston ile gelir, ilk kırarsın 92.50 ye honlarsın, onu da kırarsan 93.00 yaparsın, ondan sonra patlar kalırsın.
Honda değil ki bu , ipini koparıp gömlek çakasın.
Hani tamam Honda'cısın ama bu kadar da yapma be kardeş.
:)
iş maddiyata bakar gucun varsa stı a bınersın yoksa ep3 e.
paran varken ep3 e bınersen stı ıcınde kalır ama paran yoksa stı ya bınersen baya bısıler ıcınde kalabılır :D cıkaracagı masraf acıısndna:) arada sınıf farkı var barız
3. araba olucak madem STİ derim ... ep3 çok zevkli bi makine .. orası kesin ama sende sanırım zaten 2 tane önder çeker var .. al bi 4 çeker bak keyfine bence ..
tabiki sti ..
kullanım amacı?düşünülen güç?üstüne harcamaya ayırdığınız miktar?...
gibi bir sürü soru işareti var... ben olsam sti alırdım derim ama herkesin düşüncesi farklı olur...
ben sti tercih ederdim
sti tercih ederim. yakıt ve parça pahalılığı dert değilse. ki oyumu sti'ye verdim.
tabii ki sti
Hic birini tercih etmem. Gc8 sti en iyi secim olur bence :) is gene projeye geliyor ama olsun :D
Subaru ltd sti
--- STI --- olsun çamurdan olsun. her eve lazım :)