kesınlıkle :)
Printable View
ne GTI,ne VTI tek gerçek var o da STI... yehuuuuuuu :D
sti daha bi araba daha rahat geliyor içinde yolcu falan varken 4 kapı olması sebebiyle.
sti evet yol tutar daha bi araba havası var.ama sti çok yakıyor arkadaş.yakıyo yani minimum 65 krş yakıyorsun.typer çok daha egresif çok dha yırtık serseri bi arabaçok daha az ykıyor ve parçası ucuz..gazlama keyfi stres alması falan çok farklı.yani ne m3 ne sti evo falan ben typerdaki keyfi almadım.etrafımdaki yakın arkadaşlarımda hep aynını söylerler.typer çok ayrı araba be.turbosu ayrı bela atmosu ayrı.al bi typer hiç olmadı emme kpro falan yaparsın o bile keser.yani bence şu dünyada gazlama arabası demek ep3 demek.hangini seçersen seç kazasız belasız binersin inşallah.bide bence önce typer al piyasada satılırı çok daha hızlı sti den evodan.sıkılınca 1 lira aşagısına ver o anda satılır.hadi kolay gelsin.
bende ep3 dedim
ep3 e yandan utu gibi diyen arkadas :) ben ona yandan bakarken eriyorum
hos bana ferrari bile desen ep3 derim ya :D
STI aşktır hacılar...
Yemek sepeti müşteri notum,altta :D askjfghkja :hahaha:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...39974007_n.jpg
Abı dogru dıyorsunda
Erkal Motorda
25 tane subaru blogu var
5 tane Honda blogu
hepsımı parça beklıyor abı :D
neyse fanatıklık yapmayım
Acıkcası subaruyu cok severım ama yakıt sarfıyatı parca fıyatları bakımından ep3 bence daha agır basar
tabı gerısı Mustı ye kalmıs :)
İmkan varsa STİ daha iyi olur..
sti daha mantıklı gıbı
ep3 nere sti nere :) sti tabiki
yazmıyım dedim ama yazıyım bende subarudan yada bi sti sürdükten sorna type r sürünce bi hoş olup çok şey söğlemiştim söğliyen çok arkaşlarım oldu
subaruyu bilinçli adam sürmeli bilinçsiz adam sürünce ortada rezillikten başka birşey olmuyo:D azcıkda fanatiklik yapıyım
http://www.techturkey.com/forum/60-1...zamanlari.html
birazda fanatiklik yapıyım koca 6 silindirli canavarların arasında 4 silindirli pırpır ucak motorlu araba göggggsümü kabartıyor:cool:
STI ya da evonun fazla yakmasının nedeni aktarma sistemlerinin verdiği yük. Motorlarında ki bir sorun falan değil. Kırılmasının nedeni de 2 ltden turbo ile maksimum gücü çıkarmaya çalışmak. Proje yapan herkes en hızlısı olmak için koşuyor. Avans sonuna kadar açılıyor boost sonuna kadar açılıyor sonu *****. İnsan gibi kullanılsa 400 hp civarlarında bırakılsa eminim kimse ne motor kırar ne bişey olur yapılıların hepsi sorunsuz binerler düzgün yakıtla.
3. araç olacaksa kesinlikle sti...