ep3 :icon_tup:
Printable View
ep3 :icon_tup:
Tartışmasız EP3...
aynı tarzda bi RCZ le denemişti bizim arkadaşlar, hatta RCZ 250hp.oldugunu iddia ediyordu.
buyrun sonuç:D
part II.
Yalnız yılan gibi araba ne rolingi ben olsam havama bakarım:D
:D kac tır gerekiyor oraya
rcz fn2 ye blowjob yapmış
RCZ ve performans??? ... Ep3 alır gider geri gelir yine alır.
bnce typer rcz yide diğer kurbanların yanına çekerr :D
Samet anlasilan ben coruma gelemicem :)) senin corumda oldugun bi aksam arkadaslari rcz leriyle beraber yemege davet ediyorum tanisalim yiyelim icelim yarisalim :)
konumu bu şimdi:):):):)
ben konu bile açmaya gerek duymazdım.
rcz 200 hp iyi giden bir araç fakat yüklü bir type-r a karşı hiç şansı yok videolar da da belli zaten
rcz 1.6 thp 200 hp filtre+cooler+turbo back egzoz+yazılım li bir şekilde
rocco ya da gti 1.4 tsi filtre+komple egzoz+cooler+yazılım lı bir araçla denemek lazım
bu deneme baya bi zevkli olur...
bu arada rcz ile fn2 type-r ın ağırlıkları birbirine yakın diye biliyorum
öyle ağır araçlar değiller model yılına göre...
bi ep3 kadar hafif olamazlar zaten...
Aslında ezilcek kadar bomboş teneke bi araba değil rcz de sadece turbo da olsa o agırlıga hacim yetersiz kalıyo heralde,sonucta yeni nesil aracların cogu böyle,eski gaddarlar gibi gazlayamıyolar,neseli bi arac beklentilere göre cok yuksek olmadıkca dediğim gibi gidişi de neşeli,hafif oynansa tatmin edici yani ama asla bi ep 3 değil tabii ki bide typer da biraz parca varsa alakaları olmaz..
ep3 farkı açar....
rczler 1,6 160 lık değilmiydi nasıl oluyorda 200 lük den 235 lige çıkıyor anlamış değilim
İi olur bu konu cok uzadi :)
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
RCZ YAZILIMLI 1.6 200 HP
TYPER HEADERS EKSOZ FİLİTRE 2 KİŞİ
Deneme sonrasi arkadas ep3 almak isteyebilir :)
Biz denedik yazılımlı egsozlu 200 lük rcz ve filitre egsozlu fn2 yle fn2 hardcore yaptı :D
İzleyince stok tayyar bile yaazılımlı rcz ile gider sonucu çıkıo.
RCZ tam bir eşşek. Çok ağır..
bende miniyi ilk aldığımda s2000'i geçerim diyordum :D
konulu videomu çektiler :hahaha:
Boş yere gaza gelmesin bence arkadaş, Rocco'yla falan denemesi gerek bence..
Şu RCZ'ler bi 2Litre olsaydi (varmı bilmiyorum) çok zevkli bi araç olurdu. Hemde çok daha fazla satardı.
ben rcz sahibiyim ve aracımdan gayet memnunum ama seninle roll yapan rcz sahibine gerçekden acıdım ben dişime göre adam ararım type r zaten rcz den üstün bi araç ki honda bu motoru kanıtlamış neyine senin type r la kalkmak :) rcz tam 1410 kg depo boşken kantar üstüne çıkarttım baktım çok ağır gerçekden
he tabi burda yurume söz konusu oldugu için rcz eziliyo gibi gorunuyo ama diğer olaylarda rcz ye göre de typer araba degil bana göre fazla sekil bi araba bi o kadar da donanımlıdır diye dusunuyorum :)
yorum fena.:D
Bu RCZ de porş gibi araba haa, deli ciğerli makina, kapışı çok feci. Zaten şekil de on numara hacıı, hele arka şıpoyleri sürekli açık gezince bütün kızlar hasta oluyor, fikirtepeli hüsnü abide var bi tane çok faça makina yaa, yılan gibi. Adam kız lisesinden günde 3 kız kaldırıyor, bazen erkek lisesinde indiriyor, taksiye bindiriyor, hazımsızlık çekince sodayla sindiriyor falan öyle yani. Geçen bir vidyo gördüm hacı tayparla yürüyo alet ama videodaki taypar rokete takmış zaten sesinden belli takmasa RCZ her şekilde geçer onu, taypar bir ara kerkiniyor falan. Ya zaten RCZ 4 çeker olduğu için düzlükte değil virajlarda iyi aslında, hele geçen gün karda tarlabaşında rampada bir dikeledik arabayı öyle bi çıktı ki tepeye elfoyu çekip yan vermesek... ::DD
rcz ağırlığı katalogda 1297 kg
fn2 type-r da 1290 mı ne yanlış hatırlamıyorsam
Çok geride kalmış rcz,kağıt üstünde yakın gitmeleri gerekiyor aslında
Pek anlayamadım bu işi :)