İi olur bu konu cok uzadi![]()
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
RCZ YAZILIMLI 1.6 200 HP
TYPER HEADERS EKSOZ FİLİTRE 2 KİŞİ
Deneme sonrasi arkadas ep3 almak isteyebilir![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
İzleyince stok tayyar bile yaazılımlı rcz ile gider sonucu çıkıo.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
RCZ tam bir eşşek. Çok ağır..
bende miniyi ilk aldığımda s2000'i geçerim diyordum![]()
konulu videomu çektiler![]()
Boş yere gaza gelmesin bence arkadaş, Rocco'yla falan denemesi gerek bence..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
ben rcz sahibiyim ve aracımdan gayet memnunum ama seninle roll yapan rcz sahibine gerçekden acıdım ben dişime göre adam ararım type r zaten rcz den üstün bi araç ki honda bu motoru kanıtlamış neyine senin type r la kalkmakrcz tam 1410 kg depo boşken kantar üstüne çıkarttım baktım çok ağır gerçekden
he tabi burda yurume söz konusu oldugu için rcz eziliyo gibi gorunuyo ama diğer olaylarda rcz ye göre de typer araba degil bana göre fazla sekil bi araba bi o kadar da donanımlıdır diye dusunuyorum![]()
yorum fena.![]()
Bu RCZ de porş gibi araba haa, deli ciğerli makina, kapışı çok feci. Zaten şekil de on numara hacıı, hele arka şıpoyleri sürekli açık gezince bütün kızlar hasta oluyor, fikirtepeli hüsnü abide var bi tane çok faça makina yaa, yılan gibi. Adam kız lisesinden günde 3 kız kaldırıyor, bazen erkek lisesinde indiriyor, taksiye bindiriyor, hazımsızlık çekince sodayla sindiriyor falan öyle yani. Geçen bir vidyo gördüm hacı tayparla yürüyo alet ama videodaki taypar rokete takmış zaten sesinden belli takmasa RCZ her şekilde geçer onu, taypar bir ara kerkiniyor falan. Ya zaten RCZ 4 çeker olduğu için düzlükte değil virajlarda iyi aslında, hele geçen gün karda tarlabaşında rampada bir dikeledik arabayı öyle bi çıktı ki tepeye elfoyu çekip yan vermesek... :D
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)