User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 15 bin tl ye kadar 1.4is mi note mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

15 bin tl ye kadar 1.4is mi note mi?

aslında öyle bir noktadayız ki karar veremiyoruz. çünkü 1.4 is temiz bulmak imkansızlaştı gibi birşey (varsada ederinden cok fazla ıstıyor) ve guvenlık cok zayıf donanım da oyle. ve tabı yası cok ılerledı artık..

buna karsın bu paralara mitsubishi note manuel 1.3 ler var aynı denk guc vs..

tipi ve alım satımı pek ıc acmıyor ama hava yastıkları guvenlıklerı ve dısı yası ıtıbarı ıle honda cıvıcler kadar sorunsuz olusu cezbedıyor.

parça ve cıkarırsa arıza fıyatları vs nelerdır bılgısı olan varmı?

ve araba tavsıye edıcek bırısı varmı?

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuk_acar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında öyle bir noktadayız ki karar veremiyoruz. çünkü 1.4 is temiz bulmak imkansızlaştı gibi birşey (varsada ederinden cok fazla ıstıyor) ve guvenlık cok zayıf donanım da oyle. ve tabı yası cok ılerledı artık..

buna karsın bu paralara mitsubishi note manuel 1.3 ler var aynı denk guc vs..

tipi ve alım satımı pek ıc acmıyor ama hava yastıkları guvenlıklerı ve dısı yası ıtıbarı ıle honda cıvıcler kadar sorunsuz olusu cezbedıyor.

parça ve cıkarırsa arıza fıyatları vs nelerdır bılgısı olan varmı?

ve araba tavsıye edıcek bırısı varmı?
    nissan note sanırım bahsettiğiniz
    eğer belirttiğiniz fiyata temiz nissan varsa tercih edilebilir fakat 2.elleri 1.4is'ler kadar hızlı değildir.
    nissan note otomatik kullandım, içi rahat, süspansiyonları oldukça yumuşak, iç mekan kalitesi de fena değil, kullanımı ise keyifliydi...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demek istediğiniz araç Mitsubishi Colt ise konfor ve iç kalite sıfırın altında ama içinde ufaktan bi mivec yatıyor, performansı klasmanına ve hacmine göre çok tatminkar. Yok eğer Nissan Note ise arkadaşın dediği gibi keyifli pıtır pıtır bir araç ama ikinci eli çok ölü. Bide açıkcası kendi grubunda bence en feminen otomobil. 1.4 is lere zaten diyecek bişey bulmıyorum o rakamlara. Dediğiniz gibi yaşı geçiyor. Ama 1.4 düşünürseniz sitede satılık bölümünde bi kaç güzel araç var. Hayırlı günler..

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 civarı Nissan Note yok 20 civarı piyasası Mitsubishi Colt lardan bahsediyosunuz sanırım. şöyle bişe var ben 3 tane 1.4 İS e bindim ben olsam almam kesinlikle modelli bişe alırım donanımlı ama siz binmediyseniz colt alırsınız ama hep içinizde kalır 2. el piyasasıda iyiyken 15 e kadar temiz sunroflu 1.4 İS bulursanız kaçırmayın alın nasılsa istediğinizde satarsınız hem binmiş olursunuz ilerdede donanımlı bir araç alırsınız.
    2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
    2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
    2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
    2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
    2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
    2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)