gerek yok kardeş sen beni geç ankarada tekım ama cordoba olarak hehe:D
Printable View
Dostum İzmir'de CVK rs'le denedim tamam mı? bırak direği arabamın stock halinde 5 boyu atamadı yazın tatilde CVK bana. 3-4 boy. En son bir kaç arabayla denedikten sonra şiştiğimde de 240 ta 4.5 hadi bilemedin 5 boy önümdeydi. Şimdi 2 direk hızlandım diyorum. Yavaş sapla filtre egsozla sen ;)
kardeş araban 230+hp varmı ? değilse boşa laklak etme
bu geçtim geçerim 2 direk işleri bire bir denenmeden belli olmaz....
her iki arabada sınıfında gayet iyi giden bir araç ama bu aralar herkez pololara bileniyor...
denemden karşılıklı kalp kırmasak muhabbetimize devam etsek daha iyi olur sanıyorum...
O değilde direkler havada uçusuyor :D
tır dan vazgeçildi yeni moda direk sokma :D
kaç parça dersen ona ayrılır :D
Hadı bakalım şimdide RS polo savaşları başladı..:)
direkleri boyları boşverelımde denızde:) cvkyı bılmıoruzda, fıltre egsoz rsı gecer polo cok tartısmaya gerek yok sanki..
stockta ztn cok gerı kalır o gercek..
2007 206rc aldim rs cekismesi vardi
2012 polo gti aldim yine rs cekismesi:)
Rs i hit yapan kimdir cocukluguna inmek lazım:p İbo sen miydin:)
Cem 50 bin liralk aracini sokebilecek misin??
Zaten aracin 1300 kilo.
Deneycegin rs den nerden baksan %30 agir olacaksin. Rs stok olsa bile senin bu hesaba göre en az 220+ps olman gerekiyor. Belki o guctesin ama Adam zaten stok olmayacak. Sokmussun dediginde de cevap zaten haziri olacak . Koltuk on kilo, doseme 500 gram vs vs vs .
Onun icin bence seninle gercekten ayni klasmandaki ve kalitedeki araclarla denemeni tavsiye ederim. Yok illa gececegim, delecegim diyorsan sök aracini, tak soyle hafif bi jant ondan sonra deniz seviyesinde mi basiyosun, deniz altinda mi basiyosun nerde istiyolarsa buldugun yerde ayir birak...
Marmaray yapiolar ya deniz altinda tunel orda bassak ne olcakk offff :-) +50 hp :-)
cuma aksamı basalımmı murat clıo rs lerle olmamı ne dersin birde senın arkadaş vardı ya 265 km bastıgınız rocco oda gelsın
Bulusabilirizz rs gti falan olsada denesekk gorsekk.