Bugun birkac tsi sahibi arkadasim kendi aralarinda deneyecekler, gelmek isterseniz size de haber verebilirim.
Printable View
Bugun cok mumkun olmayabilir
Yine de pm atarsaniz sevinirim:)
Gelirsem mutlaka haber veririm. Belki Can,Anılgile haber verirsem Kadir abi müsait olursa çağırırlar geldiğimde Kadir abiyle (En hızlı clio rs) de denemek isterim. Belki üzer bizi ama yılların şefi 5 senedir tanıyıp da yüzyüze tanışamadığım Kadir abiyle tanışmış olurum. :)
Mustafa pazar gunü ben müsait değilim.
Bu aksam olsa iyiydi.
9-10 arası mc deyim sana uygunmu
Birazdan cikiyorum:)
Mc de kimse yok
tlf no 533 819 on uc 41:)
Alla alla mc Lee karışmadı demi. Mesa plaza mc deyiz
2 kez denedik dun
Ibo yarim ila 1 boy onumde 200-220lere kadar
benim araba 1200kmde henuz ve 1300kg yanli bilmiyorsam
Ibo'nun arabada neler var bilmiyorum tam filtre egzoz emme kelebek polish var. 2 spor koltuk ve gerisi sokuk.
yanlis varsa Ibo duzeltir. yazilim var mi bilmiyorum onu da:)
cok zevkli oldu benim acimdan cok olmus araba denemeyeli:)
tesekkurler:)
Videonuz var mi?
Video ceken arkadaslar vadir illaki bende yok ama:)
mustafa sen yaşıomusun :) araba koleksiyonmu yapıosun :)
bende teşekkür ederim mustafa.güzel deneme oldu.stock 1.4 4 kapı otomatik tam şaka makinası:Dyazılım egzozdan sonra cok zevkli olur
ilk denemede 5 e atmadan bıraktık sanırım tam hatırlamıyorum.
ıkıncı denemede 210 da 2 boy gibiydi ama aynaya tam bakamadım ben.
bende filitre-egzoz-kısa-emme,kelebek var.yazılım yok.
on koltuklardan 20 kılo arka koltuklardan 15 kılo toplam 35 kılo hafıfım fakat 30 kıloya yakın yalıtım var:)
elinizde kanıt varmı der gibi olmuş:) video var yuklıcem:)
aynen cok guzel araç. 4 kapı olması cok ıyı. ama 2 kapı alacak olsam ibiza cupra alırdım.görüntüsü daha hoş bence.
fakat reno meno ama adamlar 2000 yılında sağlam makina yapmışlar:) 2012 hothatch lerle aşık atıyo halen:p
Ankarada olması rakım bakımından etken olmuş
İstanbulda aynı speclerde ciğerli bir RS stock poloya bikaç tır sokar
İstanbulda hızlı walla :D:D yavaş sevmiyo arkadaşlar.. peki bişe sorcam revolu roccomu hızlı stock polo gti mı ?