ankara uyuyor yokmu polo gtı koca ankarada akşam yinede olur birseyler sanırım adını vcermeye korkuyor arkadaşlar
Printable View
ankara uyuyor yokmu polo gtı koca ankarada akşam yinede olur birseyler sanırım adını vcermeye korkuyor arkadaşlar
umıtkoyde beklemedeyız
polo bulamadık ıbıza cupra ıle denedık :)
Sonuc ne :)
Dostluk 230 a kadar 2 boy onde bitirip yarışi kazanmış :D
ıbızaya stock dedıler. Fakat poloyu gecıyormus.polonunda ıbızanında stock oldugunu sanmıyorum ama:) gercı onlarda benım fılıtre-egzoz-kısa var dedıgıme ınanmadılar :D
sonucta deneme kafa kafaya oldu.ben 5 e atınca 1 boy onume cıkıyor.sonra 210 gıbı yakalayp one cıkıyorum bıraz
Denediğiniz araba beyaz 06 TAY 01 plaka stock ibiza cupra. Arabada vida bile yok bilgin olsun. Yani filtresi bile orjinal orta susturucusu bile üzerinde :) Anıl kardeşimin aracı.. Stock ibiza cupra'da polo gti'ı geçsin geçen ibizacının elinden öperim :) Rakımda atmosferiğin işi zor oğlu zor...
angaradaki tüm araçların specleri artık sadece stohh pampaa :D :D :p
şaka bi yana iyi gitmişsin ibo ,,düşündüğüm stock dan 1-2 boy hızlı, sadece chiplisinden 2-3 boy yavaş olcağındı aşağı yukarı demekki öle olcak ;)
bu arada dün gece yetişemedim size bir türlü kusura bakma :o
Clio RS kesin stocktu yoksa benim hic sansim yoktu :D
Zaten bende saka yapmistim arabam stock degil :) Portpolish, piston, kol, yazilim, egsoz, filtre, buyuk turbo vs. vs. var. Kisacasi dolular dolusu :) Onun icin o kadar sessiz calisiyo, onun icin garantisi hala devam ediyo, onun icin servis bakimli :D
Cem abi ben Polo GTI gectim, senin ellerinden operim abimsin :)
Olabilir abi :) gecen hafta cuma denedik hatta ama kimse video koymadi.
Safa sırrımızı ortaya dökme. :D stock her türlü poloyu getirin karşıyada ibiza. En az 3/4 boy atacağıma garanti veriyorum. :hahaha:
Aman abi herkes ogrenirse bizim bi farkimiz kalmaz :D