geçen sene araba almaya niyetlendim yaz başıydı bekle kışa doğru piyasa düşer dediler bidaha yaz geldi hala düşecek piyasasanırım sıfır araçlara devlet eli değmeden 2. el bu seviyede devam edecek
![]()
geçen sene araba almaya niyetlendim yaz başıydı bekle kışa doğru piyasa düşer dediler bidaha yaz geldi hala düşecek piyasasanırım sıfır araçlara devlet eli değmeden 2. el bu seviyede devam edecek
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
benim gözümde
eg si en fazla 9-10 eder
ek 1.4 is ler 12-13 eder
vti lar ise en fazla 17-18
para çokomel ilişkime göre bu listeyi yaptım
2.el piyasasında ne güzel araba var ne de güzel fiyat![]()
http://www.techturkey.com/forum/uyel...e-merhaba.html tanıtım konusuda burdatekrar hoşgeldin kardeş
. .. ...
rakam gayet güzel bence. bu arada honda piyasası hakkında çok yorum yapan var ama şöyle bir durumda var. illa honda değil herhangi bir markada temiziyle olmayanı arasında 8-10 milyar oynuyor. 1.4 için 12-17 arasında dersek 13 lü rakamlar uygundur.
bende askerden önce vardı 11.750 satmıstım askere giderken 1.4 98 model sedan'dı lacivertti ama suan piyasa biraz yüksek o yüzden o fiyatlara alınır gibi.
o fiyatlara o araçlar olmadığı için ederini geçmek lazım... km 100.000 çekilmiş, 2 karış boya görmüş, doğrultma manyağı olmş 1.4 lere 15 - 16 isteniyo. millet birbirinden gördükçe ulan bu araba edio da bnmkisi neden etmesin diyo köklüo fiyatı...ucuza alırsın modifiye, alt takım, motor sekman derken 1.500 2.000tl masraf yaparsn adam gibi araştır sağlam araç al ama 1000tl fazla ver..
Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Civic Gibi...
Olmaya Civic Cihanda Bir Nefes Vtec Gibi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)