şimdi hangisini dediğinizi anlamadım ya :hahaha:
Printable View
Makyajli ise C yoksa kesin A5...
0 olucağı için makyajlı olur aldırabilirsem coupe denerim olmazsa sedanıda fena değil :D
yaş 17 yolun yarısı eder
kırmızı bir c candır
valla süper duruyor hasta oluyorum kırmızı amg ye
amg bodykit flan takılınca hoş olur :)
babamı c ye ikna ettim sayılır ama daha tam netleşmedi fakat A5 olursa 2. el olucak tereddüteyim o yüzden :)
sahibindebde gördümde bakıcaz artık :) ama başka tavsiye edebilceğiniz modeller varsa onlarıda alabilrim :)
bende a5 coupe vardı aracı aldım 5 ay sonra termostatdan su akıtmaya başladı ve 2 yıl boyunca bu sorun 3 defa nüks etti.. bir kerede deli gibi çok yakıyordu turboda ayarsızlık dediler bir şeyler yapdılar düzeldi.. birde bixenon takımını komple değiştirdim tamda satar ayak bunlarda kronik dediler durup dururken farlar yanmaz oldu falan filan belkide benim şansıma bilemiyorum kısaca ben beğenemedim mercedesimde oldu vectram passatım oldu şu anda 3.20d ve sonatam var ben audide hani hep derler kalite falan ciddi bir malzeme olarak kalitede göremedim kaldıki benimki hakiki s line dı.. bunlar şahsi fikrimdir başkası beğenebilir bu sıkıntıları çekmemişdir lafım olmaz.. tavsiyem c kasadır ve bence c kasa tam aksine genç işidir ben hep gençlerin altında görüyorum amg style olanlarını..
Mercedes kat kat iyidir audiden. , minicooper S- RX8 - S2000 yeni kasa m3 lerede bakabilirsin ..
C olsun amg paket olsun makyajlı kasa bide kırmızı olsun nokta olur yıldızın Kalitesi prestiji bambaska