nokta :cool:
Printable View
SLK' alabiliyorsan daha yaşına uygun olacaktır,alamıyorsanda C-Sedan mantıklı.
slk küçük gelir ya arkadaşlar olur sığmayız :) ehehhe
ikiside aşağı yukarı aynı zamanda kasa değiştirecek 2008 de çıktı ikiside.ehliyeti aldıktan sonra 1-2 sene kullanırsın.dediğimi anlamamışsın.benim kastım o zamana kadar araç düşüncen değişebilir. cabrio yada tek kapı bir araca gönlün kayabilir.ben araç almayı düşünürken bir senede ben 10 kere araç kategorisi değiştirdim... c yi düşünüyorsan bence yanlış tercih artık o kadar çok varki hiç bir esprisi kalmadı. hala 1.6 compressorlu motorları satıyorlar.madem c istiyorsun c coupe alda biraz farklı olsun. yada c coupeye vereceğin paraylada üstüne 10bin ekle git e coupe al :)
1 sene büyük zaman ne desek o fikir değişecek..
su kriterlerde bizim Turk halkinin urettigi seylerden birisidir :) baba arabasi , amca arabasi , teyze arabasi vsvs . isteyen istedigine binsin kime ne ki ? insanlarin ne dusunup , ne diyecegine gore mi arac aliyorsunuz ? genel yaziyorum senden alinti yaptim ama .
ben olsam m paket e92 alırdım...
benim anlatmak istediğimi red baron güzelce anlatmiş...bende 19 yaşimda cayenne turboya biniyodum ama türk halkı bi yere gittiğim zaman babasının arabasıyla geziyo dedikleri için uyuz oluyodum yapımızda bu var ne yapalım.
redbaron;
sen bi 18 i doldurup ehliyeti al ondan sonra konuşalım.o zamana kadar hem yeni araçlar çıkar hemde fikirlerin değişir...
küçükten başlaki büyüyünce doyumsuz olma.18 de a5 e binersen 25 te yada 30 da neye bineceksin ? büyüdüğünde hiç bir araçtan tatmin olmazsın... lüks bir markanın en küçük segmentinden başla yavaş yavaş sınıf atlarsın.
Aynı yaştayız. Babam üniversiteyi kazandığımda C serisi almayı vaat etti. Bu forumu da başka araba alcak olursa ne alırım diye düşünürken buldum.
A5 daha hoş hacı, kendi fikrim.
Ama kategori değiştirmeyi de bi düşün derim abilerimizin bi bildiği elbette vardır. :)
Babamdan Range Rover'ini bi tur atmak için istediğimde söylediği şuydu: Ben 40 yaşına geldim çalıştım çabaladım daha ancak bu arabaya binebildim, sen 17 yaşında Range Rover'e binersen 10 sene sonra ne hedefin, ne hayalin kalıcak. Sonra doyumsuz olur Ford'un sahibinin oğlu gibi ölümü merak etmeye başlarsın.
Benim için çok anlamlı bi konuşma olmuştu.
benimkide böyle düşünüyor ben babama söylediğimde aferin iyi şeçim dedi yani tabi ilk araba gidip Range flan olmaz :)
senin yerinde olsam dirkt gider 8"er . M yada Z"er alırdım
BMW 8 Serisi 8.50Ci 1993 Model 35.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 83647495
araç ilk arabam olucak ve eski bir şey olmasını istemiyorum
Ben bir ara çok feci Z4 M modeline sarmıştım. :)
bizde durum biraz farklı araba tamamen babamdan olucak :)