Bu c lerde klasik renk beyaz heralde ama siyah bnm daha çok hoşuma gidiyor :)
Printable View
Bu c lerde klasik renk beyaz heralde ama siyah bnm daha çok hoşuma gidiyor :)
Bence beyaz c coupe al :)
C okeyliyor babam ama ağanın eli tutulmaz yalnız tüm c ler beyaz ya :)
al bi scirocco R rahadına bak kardesim :cool:
durumlarda el verdiğinde ufak ufak modlarsın ;)
Bence hiç C coupe filan bakma bildigin dört kapılısından iki kapı çıkarmış adamlar zahmete girmemişler :)
Daha ucuza iki kapıda fazladan veriyolar, tek artısı coupenin bana göre o ön koltukları :)
Benzinden sıkıntıda yokken E coupe düşün derim. E92 lere eskidi dediğin için söylemiyorum.
Yalnız şöyle bir durumda var sen kısmet olurda bir araç almaya niyetlendiğin zaman muhtemelen yeni 320D F32 Coupe'de satışa çıkmış olacak 2013'te.
Ben olsam bmw 3 serisi, audi a4-a5 düşünürüm. Ama c 180 komprasör bana çok uzak bir tercih gibi geldi. Kuzenimdeki A5'e 2 gün bindim 7.8-8.0 litre civarı yaktırdım sakin kullanımda. Arkadaşımda c180 komprasör var 10.5 litre tüketimin altına düşebilecek bir araba değil test ettik. Eğer yanlamak istiyorsan kusura bakma da hayal kırıklığına uğrarsın. Performans olarak bence sınıfının en hantal araçlarından biri olabilir. En azından biraz daha yüksek bir motor seçeneğine bak. :icon_tup:
turbo vtec al bak sora çok pişman olursun
Degisik renk al, bulamazsan siyah alirsin
Beyazdan baska renk yoksa araba alma taksi kullan ciddi soyluyorum :)
Hehe siyah yada beyaz alırım kaplatirim :)
Orijinal C63 tamponlarına kaputa falan baktım eğer takarsam 20 bin tlik masraf çıkıyor çok değil mi
AUDİ A5, C serisinden çok daha şık ve heybetli bence. Eğer bütçeniz yeterliyse tabii ki A5 diyenlerdenim.
merhbalar a5 i sildim fakat 3.20 ler birden çok hoşuma gitmeye başladı :)
satılık 2009 e92 320Cd M tech var düşünürsen 110k TL.