ben olsam 120bin tl lik araba almam o yaşta. yavaş yavaş 4-5 ay bir arabayı kullanıp değiştiririm. mesela polo gti alırım onu satarım s2000 alırım onu satarım rx8 alırım vs.
Printable View
ben olsam 120bin tl lik araba almam o yaşta. yavaş yavaş 4-5 ay bir arabayı kullanıp değiştiririm. mesela polo gti alırım onu satarım s2000 alırım onu satarım rx8 alırım vs.
A5 2.0 tfsi biraz fazla büyük gelir kalıp olarak. Bence A4 2.0 tfsi S-line düşünmelisin.
Ben seçerken çok iyi seçmeliyim çünkü babamın bi sözü vardır; En güzel şıklık, sadeliktir.
O yüzden modifiye edemicem üstünde öyle çok oynayamıcam. Malesef...
kısmetbe egzos ve jant yeter zaten coupesi ni aldırabalirsem daha iyi olucak ;)
Dun a5 kullandim tek kelimeyle igrenc bi araba oturus pozisyonu koltuklar tavan tipi sagi solu hic begenmedim bana gore her sekliyle mercedes hatta 0'i kaldiysa makyajsiz c serisi :)
yenilerş daha güzel ya bence :)
peki alınırsa neler yapılabilir
nasıl yani chip uygulanamaz mı
aynen katılıyorum hepsi aynı önden ayıramıyorsun nerdeyse ama Mercedes öylemi asil 1 km öteden ayırırsın :)
Yazilim yapiliyor,sadece 1,6 kompresor lere yazilim yok...
başka türlüde olmaz herhalde
24 yaşındayım, kırmızı C180 AMG paket kullanıyorum ama bu araç bile bence benim yaşıma oldukça büyük kaçıyor. Bu sebeple Audi TT almaya calısıyorum, ben yerinde olsam böyle yapar etrafa "züppeye bak babasının arabasını almış" imajı vermezdim. Şahsen ben rahatsız hissediyorum bir yere gittiğimde,yolda insanların bana bu gözle bakmasından.
Ama yok illa alıcam diyorsan Audi A5 al en azından daha sportif,daha dolu ve kaliteli. Yukardaki arkadaş A5 için atıp tutmuş gibi geldi bana. BMWye de sahip oldum Mercedes de var,2011 E250 de var, Alman otomobili dendiğinde aklıma ilk olarak Audi geliyor. Kaldı ki bir C ile A5 kıyas bile kabul etmeyecek kadar ayrı araçlar. C serisi kızılay gibi oldu zaten ülkemizde artık kimse Mercedes gözüyle bakmıyor.
Eğer C serisi düşünüyorsan makyajlı kasa olmasn bence. Makyajsızların iç mekanı evet kötü, ama dış görünüşü bence daha karakter sahibi,mercedes çizgisine uygun.
Makyajlıların içi vs çok dahaa güzel :)