User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: Subaru İmpreza 2.0 R 4WD - Honda Civic 1.6 VTi Sedan

ercuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Subaru parça konusu aşıldığı takdirde bence çok mantıklı,hatta temiz bitane bulsam ciddi olarak almayı düşünüyorum.Gözlemlerime göre subaru çufçuflu modelleri dışında ülkemizde tutulmuyor ama hondadan kaliteli ve oturaklı olduğunu iki arabaya binmiş birisi olarak söyleyebillirim.
    Hatta bunu anlamak için yolcu koltuğundana oturmak bile yeterli.
    Honda subaruya karşı sadece şanzıman ve motor olarak kaliteli bu benim kendi fikrim.Subarunun Yol tutuş kabiliyetini,hondaya karşı üstün yapım kalitesini ve güvenliği pek sallamayan birisi heleki bu forumda ise mutlaka honda diyecektir.
    .......

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ies diyen çıkmamış henüz.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 diyen çıkıcak
    .......

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parça , yakıt , vergi gibi nedenler yüzünden SUBARU geride kalır derim ...

VTI ise ; hacim düşük , yürür iyi , motor mu LEGO gibi ... ekle ekle çık üst hp'lere

ama performans ve konfor aynı anda ... Subi derim
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    subaruda honda kadar sağlam bir araba ikiside japon sonuçta ben iki sene typer altı ay bir wrx bir buçuk yıl bir başka wrx kullandım, subaruda parça sorunu yok servisin elinde yoksa en geç 15 günde getirtiyolar çok istisna olmadıktan sıradan olabilcek tüm parçalar oluyor servisin stoğunda hazırda, subaru honda kullandığım sürede balataydı yağdı normal bakım harici masraf etmedim Allah a şükür toplu bir araba alırsan etceğini düşünmüyorum. vti r a göre daha hızlı yok az buçuk arada hız farkı önemli değil diyosan bence r vti a göre hız harici tüm konularda üstün,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yol tutuş ve frenaj olarak olarak bu güne kadar üretilmiş hiç bir civic , impreza'nın hiç bir modelinden zaten üstün değildir...

konfor dersen yani aralarında 10 yaş olan araçları kıyaslıyamam , ki 94 model impreza kullanmıştım emsali olan eg ve ek'lerden bana göre çok daha başarılıdır...

fiyat dersen : Subaru

Donanım : benim ilgi alanıma giren bir konu değil ama 2.0r'da hillholder çok hoş zaten yaşları dolayısı ile karşılaştırmak mantıksız olur...

servis : honda , ancak subaruda saçma arızalar yaşamazsınız yaklaşık 5 yıldır 2 farklı subaru kullandım , normal standart bakımlarını iyi ustalar kolayca yapabiliyor , parçası tabiki hondadan pahalı , kalite farkı diye düşünüyorum...

yakıt : 2.0R ile şehir içi karışık kullanım fix 50kr yakıyorum bence 1.6 bir araç ile aynı yakıyor

performans : aracımda kat hariç diğer 3 susturucu iptal sonda noname susturu var 7.8 sn de çıktık iki kişi ile 100 km'ye bence 1400 kg'ye yakın awd için çok iyi bana göre torku götürüyor ... vti 'a gelince 1.6 motor için çoook başarılı bir motordur baksanıza 2.0 araçlar ile kıyaslıyoruz

benim tercihim subi oldu yine olsa yine olur hatta o kadar parayı eski arabaya vericek olsaydım gc8 alırdım ara ara hala düşünürüm sadece eski olması beni engelliyor eski eskidir

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti ların her 5 senede bir 0 100 süreleri kısalıyor 8.0 7.7 şimdide 7.3

vtı hak ettiği fiyata satılmadığı sürece rakipleri her daim (performans ve sürüş keyifi hariç)
    karşılaştırmada geride kalacaktır bi çoğu rakibide vti dan aşa kalmaz performans olarak atla deve kadar fark yok aralarında eğer kullanmak için alınacaksa

maksat yüklemekse vti ın ucu bucağı yok e yükliceksenizde imprezzanın turbo modellerine yönelmekte fayda var

sonuç olarak eğer gerçekten keyifli performansı hissedicek bi araç aranıyosa kendi sınıfının en üst versiyonu olan vti ı tercih etmek (15 000 e bulursanız tabi) mantıklı

ama arabam olsun hem performansı yeterli olsun biraz ondan biraz bundan olsun diyosanız subaruyu tercih edin derim size

bakalım kim ne sonuç çıkarıcak bu msjımdan
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazacak bisey bulamadım ve suan aglıyorum..
    Arabacı Ağır japon..

Subi-Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir subaru kullanıcısı olarak kesinlikle subaru 11-12 yıl model farkı var

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan bana gore vti agresif gorunumlu tek kapi biraz da yirtik bir genc spor arabasi. Elindeki Subaru ise daha hantal gorunumlu 4 kapi daha agir bir aile arabasi. Disaridan boyle gorunuyor. Bu imaj var yani.

Ama bana sorarsan tercih olarak eger hiz agresiflik ve tek kapi bir spor arabasi istiyorsam ve butcem 30 lira ise ikisini de almam. Gider ya megane Rs alirim ya da 2005 bi clio rs alirim.

Hondalarin fiyatlari evet uctu. 1997 model vti 30 lira edermiyi hic tartismicam cunku co tartisildi. Sabaha kadar tartis istersen ama duruM ortada.

Haa bu arada nisey dikkatimi cekti. Ulan hangi arabayi alsan dunyanin en iyi arabasi o oluyor Gel de bi sapliyim sana zuhahahaha

Gonlunce kazasiz belasiz bin kardesim. Sen begeniyorsan gerisi onemli degil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hondanın motoru yakıtı gidişi herşekilde takdire layık bunu kabul ediyorum,ancak aynı paraya 15 yaşında bi arabayı şahsen neden alayımki?
    Subaru kağıt üstünde 1 sn yavaş olabilir ancak arayı virajlarda kapatır ve stok bir vtidan kesinlikle kopmaz diye düşünüyorum.
    Vti heryerde uygulaması olan bolt-on turbo v.s yapılmış ve kendini kanıtlamış bir makineye sahip.
    2.0R motoru arkadaşın dediği gibi Wrx ile birebir aynıysa kolayca eksikleri giderilip bir Wrx e dönüşebilirki oda Vti'in 5500 üstünlüğünü yokeder.
    .......

RsTeam
    Misafir
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan bana gore vti agresif gorunumlu tek kapi biraz da yirtik bir genc spor arabasi. Elindeki Subaru ise daha hantal gorunumlu 4 kapi daha agir bir aile arabasi. Disaridan boyle gorunuyor. Bu imaj var yani.

Ama bana sorarsan tercih olarak eger hiz agresiflik ve tek kapi bir spor arabasi istiyorsam ve butcem 30 lira ise ikisini de almam. Gider ya megane Rs alirim ya da 2005 bi clio rs alirim.

Hondalarin fiyatlari evet uctu. 1997 model vti 30 lira edermiyi hic tartismicam cunku co tartisildi. Sabaha kadar tartis istersen ama duruM ortada.

Haa bu arada nisey dikkatimi cekti. Ulan hangi arabayi alsan dunyanin en iyi arabasi o oluyor Gel de bi sapliyim sana zuhahahaha

Gonlunce kazasiz belasiz bin kardesim. Sen begeniyorsan gerisi onemli degil.

geleyimde bi sapla bana
    Subaru İmpreza geçtim dersin sonunu sölemessin STİ sansınlar

RsTeam
    Misafir
    bu arada halen denemek isteyen stock yada filtre egzoslu vtecler aranıyor
    geçen akşam vtec bulamadık bitane civic si denk geldi filtre egzoslu 180 e kadar 6 boy falan oldu bıraktım devam etmedim sen git abin gelsin hesabı

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende merak ediyorum 2.0 R ları çıktığından beri. Acaba biraz oynandığında nasıl sonuçlar alınır neler yapılabilir diye. Güzel araba aslında.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence cbf 150

RsTeam
    Misafir
    bugün bikaç deneme yaptık
    örnek teşkil etmesi açısından koyuyorum

http://www.techturkey.com/forum/vide...i-106-gti.html

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)