hatta biraz beklersen v40 gelicek, o da tahminen senin bütçeni aşmaz.
2.0 TDI motorlu Superb veya Passat derim ben.Hatta 170hp 350nm olursa daha da iyi olur.![]()
superb zaten passat plaftormunda üretiliyor superb denilen araç vw nin çin ve amerika pazarına özel ürettiği passat longun avrupa versiyonudur. vw biraz şeklini değiştirmiş skodada superb diye ürettiriyor..B7 kasa audide iyidir. bence dizelde superb,passat,b7 den dışarı çıkmayın..
türkiyeye çok az sayıda superb nin 2.5tdi yollandı çok kupon arabadır çok özellikli arabadır motoru audi a6 da kullanılan 2.5tdi motordur çok kalitelidir.. 2.5tdi kasaya has bazı ekstra özellikler ekipman ve donanımlar vardır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
4 tane halkanın yan yana dizilişi kadar güzel bir amblem olamaz
Saudis in Audis - YouTube
GoRemy - Saudis in Audis (Lyrics) - YouTube
Volvo dusunun bence bi..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
ben b7 yi son tercihler arasında söylüyorum neticede km az bir b7 çok çok zor alıcakları b7 150-160 binden aşağı olmaz sorunsuz alman alıyım derken sonra sanayiden çıkamaz hale gelmesinde.. bazı b7 ler var 70-80 binde 110 binde falan onlarında motoru km yi kontrol ettirmek gerekir çoğunu çekiyorlar km yi..
bazılarında motor rektifiye yada tamir görüyor tamir görmüşken usta çekiyor km yide aracın durumuna göre 200 bindeyse 110 binlere falan 160 bindeyse 70-80 bin lere.. bunlara dikkat etmek gerekiyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Beyaz sıfır 1 jetta (TDI 105) mis gibi...Sıfır kokusunu çeke çeke uzun yol yapardım ben olsam
Golf MKVII 1.6 Tdi
Bende tercihimi Jetta'dan yana kullanırdım. Kim ne derse desin 0 km 0 kmdir. Derdin tasan olmaz. Ama kriterlerinize uymasa da Alfa Romeo 159 JTD ile Volvo S40'a da göz atardım. Diğer seçenekler kişisel olarak söylüyorum pek cazip gelmiyor gibi.
skodada almandır neticede a dan z ye motorundan elektrik donanımına yürüyenine kadar her ibr şeyi vw nin.. araçlarıda zaten vw nin mühendisleri eminim yapıyordur.. o yüzden imkan varsa sıfır dizel bir super b heleki elegance alınırsa uzun yıllar çok büyük keyifle binilir. sıfırı olmasada yeni kasa1 yaşında 2 yaşında km düşük bulunursa oda bence baş ağrıtmadan sürülür uzun yıllar binilir.
Octavia ve ya Superb bence iyi bir seçim olacaktır..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)