User Tag List

Sonuçlar: Her yönüyle hangisi

Katılımcı sayısı
99. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AUDİ A6 2.0 TDI

27 27.27%
  • BMW 520d

43 43.43%
  • Mercedes E 220 CDI

26 26.26%
  • VOLVO S80 D3

3 3.03%
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Audi A6, BMW 5, Mercedes E hakkındaki tavsiyeleriniz tecrübeleriniz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı twin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben her konuda Mercedes derim babamın bir sözü vardı önde yıldızı görücem o yüzdn ailecek Mercedesçiyiz :P
    yok yok bu bildiğimiz mercedes lerden degıl genel kanı bu
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha birkac gun once yakin bir arkadasimin e350 4matic i ile uzunca sure seyehat ettim . Nedense beni hic etkilemedi . Ic aksam kalitesiz geldi, performans iyi degildi gibi . Tercihim audi olurdu .
    audi baskın aklım Bmw de gönlüm mercedes te ortaya bı karısık yaptım
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bende bi audi A6 2.0 diesel var,140 lıklardan s-line hariç tam dolu bi araba..konforuna dıyecek yok,ama o partikül flitresi denen ıllet..ahh o ıllett.. Allah C.C kahretsın dedırttı bana..dogusa goturdum bı ton paramı aldılar yıne yaptı..sonra bı ıslem daha yaptı suan bı sıkıntı yok..ama ben sana genel yazayım..

-konfor baya ıyı
    -ıscılık baya ıyı
    -motor tırt
    -performans ehh ıste
    -bakım masrafları cart curt dogusta can yakar..
    -yakıt ehh işte

şimdiki aklım olsa drek ya bmw alırdım yada mersonun dızelını..aracımın suan satısta olmasına ragmen bile audi alma dıyorum..gercı beklentıler kişiden kişiye değişir ama ben begenmedım valla kardesım
    eyvallah Hakan audi genel olarak kullanım maalıyetlerı ve dayanımı da diğerlerine göre düşük gerçi mekanık hepsınde olabılır ama işte sorunlu arbaa bizi mahveder

Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mercedes mercedes.....
    valla eski E kasanın sıfır olsa bı bayıde hemen dusunmeden aldırırım ama işte yok
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 araçta çok iyi volvo da iyi araç ama diğerlerine göre artık bir tık aşağıda sürüşü tepkileri ,konforu ve motoru ile totalde fark çok net ortaya çıkıyor

Makam aracı lafı geçtiği an gözüm 520d den kaçtı gitti göz ucuyla bile bakmadım şahsen. daha sürücü odaklı olan bir araç özellikle arka kısımdaki yüksek şaft tüneli ,arka kısımda konfor şartlarını 1 ve 3 serisi kadar olmasada düşürüyor diz mesafesi başarılı ama diğerlerinden bir tık aşağıda

E serisi ve A6 serisi makam aracı görüntüleri için biçilmiş kaftan aralarında kesin ve net bir çizgi yok ikiside çok başarılı
    E serisinin amg paketlilerin sayısı bi hayli arttığından itibaren ağır başlı kavramının biraz dışına çıkmaya başladı gibi bir intiba oluşuyor yavaş yavaş

Yeni A6 ise tam bir soğuk nemrut ,adam bakışıyla spor imajdan daha uzakve ağırbaşlı olan taraf..

Seçimimi A6 veya E serisi yönünde yapardım ama A6 yı bir tık öteye koyabilrdim veyahutta ciddi arada kalırdım sadece bu ikisi!! arasında.
    genel olarak hep arada kalınma durumu baskın

Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satın alacağınıza uzun dönem kiralama yapabilirsiniz bence şirkete olacaksa.
    +Benim tercihim A6 olurdu.
    resmi kurumuz kiralama avantajları bizim için geçerli değerli vergi muafıyetımız ar fakat göz batmayacak iş görecek amacına uygun bişeyler olmalı

Alıntı BB06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 520d var. Aldığım günden beri çok severek kullandım. Hiç bir problem yaşamadım. Yakıt vs derdim yok ama benim kullanımıma rağmen az yakıyor. Ailem çok memnun özelliklede babam. f10 garaja girdikden sonra doğal olarak benim yaşlı polo ya binmek istemiyolar Eski kasada 530D de bindik ama f10 gerçektende çok güzel bir tercih oldu. A6 yakın bir arkadaşımda var. Oda Bmw kadar konforlu rahat ama bir sorunu varmı yokmu çıkarırmı bilemiyorum. Ama A6 favorimdi bmw yi almasam kesin a6 alırdım. Mercedes iç dizaynı hoşuma gitmedi + 220cdi ı aynı parada olsa almazdım. A6 ile bmw arasında oyumu audiye verdim. Volvo hakkında bişey söylemem yanlış olur.
    hocam senınkıde bı araada kalmışlıgın hıkayesı olmuş bmw'm var memnunum ama audı ye oyumu verdım
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuzenim 3-4 hafta önce aynı 3lemde kaldı..5.20 iyi güzeldi ama hem çok oluşu hemde aynı fiyat aralığına baktığın zaman A6'nin daha dolu oluşu onu cezbetti.Tercihini A6'dan yana kullandı ve inanılmaz memnun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes e220 parasına sanırım VOLVO S80 EXECUTIVE alabilirsiniz, ozamanda bu sınıftaki makam arabası konforunun hakkını alırsınız. Masaj, koltuk soğutma, buzdolabı, webasto vs vs...

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ne desen haklısın. Doğuşdan audiciyim bmw yi tercih etdim fiyat konusunda bi güzellik yaptılar aldım pişman değilim ama yinede gözüm a6 da

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makamsa merco!
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Frk Bey öncelikle İyi akşamlar dilerim. Sunduğunuz seçenkeler gerçekten üst düzey araçlar ben mercedes kullanıcısıyım ancak f10 kasa 5.20 d de kullandım 2012 a6 da kullandım e220 cdi da kullandım e250 cdi da kullandım. Öncelikle a6 ve 5 serisi 2.0 l hacme sahip ancak mercedes 2.2 litre hacme sahip . Eger maddiyat sizi zorlamıyorsa neden e220 cdi düşünüyorsunuz ki e250 cdi düşünün ikiside 2.2 litre ama e250 cdi da çift turbo var ve 204 hp 500 nm tork ne 5.20 dinliyor nede a6 buna emin oalbilirsiniz bizzat test ettim uçuyor . Babamda 2008 fx35 vardı daha yeni sattık ona da bakıyoruz araç işte dediğiniz araçların hepsini tekrardan bir kere daha teste gittim e serisinde karar kıldık ama biz benzinli modeline e250 cgi almayı düşünüyoruz o ayrı neyse konudan çıkmayalım. F10 mükemmel bir satış grafiği elde etti çok iyi bir yakıt tüketimine sahip ama emin olun içine binidğiniz zaman deri döşemelerindeki kalitesizliği daha dogrusu eski bmw kaşitesinden uzaklaştığını kendi gözlerinizle göreceksiniz.1 3 5 7 x6 x5 x3 x1 hepsi aynı yani nerede eski bmw tasarımcıları! Ayrıca 5.000 km de conta yakan 5.20d gördüm yazık dedim , motorlarının çok üzün ömürlü olmadıgından bahsediliyor yurtdışındaki forumlarda. Gelelim a6 ya; Vakumlu kapı gibi çok güzel bir özellik eklenmiş bir araç a6 motor gücü ve performans olarak diğer araçlardan geride kalıyor bu bir gerçek ve tasarım olarak çok makyaj yiyecek 2.elde acayip değer kaybedecek , tasarımı bana güzel gelmiyor bir aracip oldu ya ve içindeki plastik aksam çok fazla. Gelelim Mercedese şimdi dediğim gibi hiç E250 Cdi a baktınız mı? Eger maddiyat sorun değilse e220 cdi yerine onu tavsiye ederim ama neden çünkü ben performansa çok önem veririm . Aralarında en şık duran e serisi iç dizayn olarak da en farklı olan mercedes çünkü diğer modellerinden farklı ne bir bmw gibi nede bir audi gibi. Benim size önerim mercedes alıp keyfinize bakmanızdır, ne demişler mercedesin bugunü diğerlerinin yarını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğuş grubu öper geçer ayrıca bunu unutmayın.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f10 bmw nin prestijini kurtaran eski günlerine dönmesini sağlayan bi kasa.. direk alırım imkan olsa..

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabikide yalnız bu da bir mercedes

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sana ufak bi bildigim bir seyi anlatayim, babamdan.

Bizde bi onceki kasa (W211) 2004 E320 var, babam olesiye memnun bu aractan, bi ara niyetlendi guncel kasa E serisine, E250 CDi kullanmis, cok basit geldi dedi, bizim aractaki agirlik, oturaklilik, tatminkarlik yok dedi, asla yenisine degismem dedi. 50+ yasinda birinin gorusu bu.

Bana sorarsan ise bu yorumlardan ve genel olarak da ic-dis tasarimini begenmedigimden yeni E'den uzak duruyorum, ayrica o sinifta bi arabanin onden cekmesi + genel Audi antipatikligiyle A6'dan da uzak duruyorum ki zaten hepsi birbirine benziyor yolda ben ayirt edememeye basladim

F10 520d ile 1haftalik bir tecrubem olmustu, totalde hem sofor koltugunda hem arka koltukta 'Iste bu!' dedigim bir arac oldu.

Ben F10 520d'yi her seyiyle tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F10 O SEgmentte cigir acti ic mekan kalitesi teknoloji olsun
    kullandim cok cok begendim.. sanzimanda olagan ustu

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni kasa ise 5 serisi
    eski kasa bmw düşünme mercedes ile birlikte ama yeni kasa volvo s80 ise direk yapış fakat audi yi de dene ynai 5 serisi volvo s80 birde audi yi dene

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim ne derse desin f10 havada karada diğerlerini 10'a katlar 5'le çarpar.. satış grafiği ile de herşey ortada zaten.. almışken 525d xdrive düşünün derim.

ayrıyetten 520d ile kıyaslandığında üst devirlerde çok daha güçlü..
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence e250 cdi a binmeden kesin konuşmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Audi alırsanız Doğuş'a muhtaçsınız. İyi düşünün..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzenim 3-4 hafta önce aynı 3lemde kaldı..5.20 iyi güzeldi ama hem çok oluşu hemde aynı fiyat aralığına baktığın zaman A6'nin daha dolu oluşu onu cezbetti.Tercihini A6'dan yana kullandı ve inanılmaz memnun.
    ben daha cok benım gıbı arada kalanlardan degılde mumkunse hepsını kullanıp sahıp olup tecrbe edınenlerin fikirlerini bekliyorum
    Alıntı EmrE-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mercedes e220 parasına sanırım VOLVO S80 EXECUTIVE alabilirsiniz, ozamanda bu sınıftaki makam arabası konforunun hakkını alırsınız. Masaj, koltuk soğutma, buzdolabı, webasto vs vs...
    hoccam senden başkada volvo nun adını soyleyen de olmamış
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Frk Bey öncelikle İyi akşamlar dilerim. Sunduğunuz seçenkeler gerçekten üst düzey araçlar ben mercedes kullanıcısıyım ancak f10 kasa 5.20 d de kullandım 2012 a6 da kullandım e220 cdi da kullandım e250 cdi da kullandım. Öncelikle a6 ve 5 serisi 2.0 l hacme sahip ancak mercedes 2.2 litre hacme sahip . Eger maddiyat sizi zorlamıyorsa neden e220 cdi düşünüyorsunuz ki e250 cdi düşünün ikiside 2.2 litre ama e250 cdi da çift turbo var ve 204 hp 500 nm tork ne 5.20 dinliyor nede a6 buna emin oalbilirsiniz bizzat test ettim uçuyor . Babamda 2008 fx35 vardı daha yeni sattık ona da bakıyoruz araç işte dediğiniz araçların hepsini tekrardan bir kere daha teste gittim e serisinde karar kıldık ama biz benzinli modeline e250 cgi almayı düşünüyoruz o ayrı neyse konudan çıkmayalım. F10 mükemmel bir satış grafiği elde etti çok iyi bir yakıt tüketimine sahip ama emin olun içine binidğiniz zaman deri döşemelerindeki kalitesizliği daha dogrusu eski bmw kaşitesinden uzaklaştığını kendi gözlerinizle göreceksiniz.1 3 5 7 x6 x5 x3 x1 hepsi aynı yani nerede eski bmw tasarımcıları! Ayrıca 5.000 km de conta yakan 5.20d gördüm yazık dedim , motorlarının çok üzün ömürlü olmadıgından bahsediliyor yurtdışındaki forumlarda. Gelelim a6 ya; Vakumlu kapı gibi çok güzel bir özellik eklenmiş bir araç a6 motor gücü ve performans olarak diğer araçlardan geride kalıyor bu bir gerçek ve tasarım olarak çok makyaj yiyecek 2.elde acayip değer kaybedecek , tasarımı bana güzel gelmiyor bir aracip oldu ya ve içindeki plastik aksam çok fazla. Gelelim Mercedese şimdi dediğim gibi hiç E250 Cdi a baktınız mı? Eger maddiyat sorun değilse e220 cdi yerine onu tavsiye ederim ama neden çünkü ben performansa çok önem veririm . Aralarında en şık duran e serisi iç dizayn olarak da en farklı olan mercedes çünkü diğer modellerinden farklı ne bir bmw gibi nede bir audi gibi. Benim size önerim mercedes alıp keyfinize bakmanızdır, ne demişler mercedesin bugunü diğerlerinin yarını
    maddiyatlık bi durum yok kurum işi ben aldırıp kullanıcam bu kasada kı genel mercedes tatmınsızlıgınden kurtulursam e220 - 250 yada 350 olmaması için herhangi bi neden yok. sizce Mercedes E de sadece 220 CDI olmasımı - düşünceniz
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sana ufak bi bildigim bir seyi anlatayim, babamdan.

Bizde bi onceki kasa (W211) 2004 E320 var, babam olesiye memnun bu aractan, bi ara niyetlendi guncel kasa E serisine, E250 CDi kullanmis, cok basit geldi dedi, bizim aractaki agirlik, oturaklilik, tatminkarlik yok dedi, asla yenisine degismem dedi. 50+ yasinda birinin gorusu bu.

Bana sorarsan ise bu yorumlardan ve genel olarak da ic-dis tasarimini begenmedigimden yeni E'den uzak duruyorum, ayrica o sinifta bi arabanin onden cekmesi + genel Audi antipatikligiyle A6'dan da uzak duruyorum ki zaten hepsi birbirine benziyor yolda ben ayirt edememeye basladim

F10 520d ile 1haftalik bir tecrubem olmustu, totalde hem sofor koltugunda hem arka koltukta 'Iste bu!' dedigim bir arac oldu.

Ben F10 520d'yi her seyiyle tavsiye ederim.
    işte aynen böyle ben görevimden dolayı sureklı mercedes uzerındeydım ama hıc bı kullanıcısından bu kadar tepki alan bı modelını daha görmemiş duymamıştım
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni kasa ise 5 serisi
    eski kasa bmw düşünme mercedes ile birlikte ama yeni kasa volvo s80 ise direk yapış fakat audi yi de dene ynai 5 serisi volvo s80 birde audi yi dene
    0 olcak yavrum arabalar ne eski kasası
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f10 525xd modelide 2000cc yine çift turbo ve 218hp. Yani sanırım bu klasmanın en güçlüsü, en az yakanı ve en fazla ödül almış motoru. e90 ile birlikte başlayan bu motorun ilk versyonu 163 lükler harici hiç kronik sorunu olmadı. Onlardada yazılım sonrası turbo yetmeme durumu vardı.

Kısacası yeni f10 bu segmentte çığır açtı; Performans, kullanım, görüntü vs. Kesinlikle m teknik derim.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw 5 serisi için pm attım size, gereken neyse yaparız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben daha cok benım gıbı arada kalanlardan degılde mumkunse hepsını kullanıp sahıp olup tecrbe edınenlerin fikirlerini bekliyorum

maddiyatlık bi durum yok kurum işi ben aldırıp kullanıcam bu kasada kı genel mercedes tatmınsızlıgınden kurtulursam e220 - 250 yada 350 olmaması için herhangi bi neden yok. sizce Mercedes E de sadece 220 CDI olmasımı - düşünceniz
    E220 cdi değil de E250 CDİ tercihim olurdu benim çünkü canavar gibi gidiyor 500 nm torkun verdiği haz bambaşka ve Eger donanımlı alırsanız arabaya biniyorum dersiniz . w220 den sonra tabi hiçbir araba kesmez ama e serisi lüks sınıfta her zaman üsttedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)