elimde bir tane pro stok vti mevcut :D
Printable View
Videolar geldi. İyi seyirler.
O jantlarla bile böleyse 16 lar ile ne olur kim bilir :D Maaşallah Golf 160 ayrı dünya 122 lik ile alakası yok..
Valla bana zorla kara teneke jant taktıracaksınız :)
O kadar fark edecek mi yahu bir denemek isterim açıkcası.
VTI sahibi arkadaşa ve bizi kırmadan gelen bazu nickli Ahmet arkadaşıma teşekkürler ederim , güzel bir deneme oldu.
İnşallah yükledikten sonra da aynı araçla tekrar deneyeceğiz , sonuçları tekrar paylaşırız.
Not : Ama bize prof arabalar için kamera lazım var mı elinde olan almak isterim .
Yorumları için herkese teşekkürler...
vidyolar nerde
pek bi plan program yok abi sen zaten çok hızlanmışsın görüldü :D
Golf çok iyi Maşallah'ı var. Güzel denemeler olmuş. DSG'de ayrı bir dünya :)
Güzelim golf VI'ya teneke jant mı takılır :) O.Z Ultra vs mis olur maşallah
Tenekeye gerek yokki orjinal 16 jantlarını takması yeterli yine 1-1,5 boy fark yapıyor.. Doningtonlar çok ağır.
zevkli güzel denemeler oldu sagolasın. teke tek te vtec üstü ben 2 3 de öndeyim 4e atınca oda 5de sanırım gelip geçiyor 4boy fln sabit gidiyoruz :) iyi bence şimdilik :) vites atışlarımın yavaş oldgunu farkettim hızlandırmam lazım bi shortshift fln lzm herhalde :)
ben tek onlar 2 kişi :) hakan abi nie bakmıyorsun bana :D
http://www.youtube.com/watch?v=A_fKdkx2zns
Erdıııııııııııı Maşallah panpaa
Erdi sorma birader , dedim ya ilk denememdi diye :( , ben meğerse hep 70 gore kendimi ayarlamaya çalışıyordum o yüzden bir geri bir ileri gidiyordum , sana göre ayarlamam gerektiğini sonradan öğrendik ;)
Neyse güzel oldu gerçekten , dediğin gibi hiç fark açılmadı ama senin gönderdiğin videoda bırakmasaydın güzel olacaktı ama araçlar girdi onumuze.
Vites atışlarını ahmet'de soyledi yavaş atıyor diye , demek ki biraz daha hızlı atsan durum değişecek.
İnşallah chipledikten sonra da denemek isterim.
Teşekkürler tekrardan , seni tanıdığıma ayrıca mutlu oldum.
Golf 6 lar kaç kg acaba bilen varmı ? yazılımsız bu kadar gideceğini düşünmezdim maşallah :)
18-19 luk jantlar görüntü icin güzel olsa da, performans ve yakit konusunda eksidir.
arkadaslarin dedigi gibi standart jant kullansaydiniz fark sonuc farkli olurdu.
Yazılım+ 16 jant 4 boy rahat diyorum + sı olacak.
vti sürücüsü viteslere tam atamıyo nefes vermeden attrması lazım vitesi ona rağmen iyi gidiyo yane. çok pratik şart
Bende deneyebilirim golf ile 206 gti
maşallah iki aracada bekledıgımden farklı bor sonuc olmus golf e tebrıkler..
yazılım sonrasında golf çok ağır kaçacaktır vti ye o da denendi görüldü revo yzaılımlı rocco 60 220 e 3 boy falan önde bitirmekte..:)
Kavgasız, gürültüsüz, tartışmasız bir gündüz çekimi rolling videosu izlettirdikleri için iki araç sahibine de teşekkür ederim.
2 aracada maşallah. vtec 1 kişi olsaydı veya golf 2 kişi olsaydı sonuc ne olurdu cok fark olurmuydu merak etdim.
Yanlız 16 jant diyosunuz da, örnek vereyim Leon'un 16 jantı lastikle 19 kg geliyor, 17 jantı da 20 kg geliyordu lastikle.
16 Jant da o kadar hafif bir jant değil , genel kanıda oem jantlar baya ağır 16 17 farketmeksizin :)
En güzel varsa 15 sac jant, kapaklar da sökük hırsız spec :D
1 saat önce 170 lik jetta ile deneme yaptık.
videolar akşama kadar yüklenir sanırım.
Golf V GT , Golf VI 160dan hızlımı ? Yazılım sonrası GT'lerde kesme vs sorunları oluyor diyorlardı 160larda bu durum yok sanırım.160 daha stabil denilebilir mi ?
Sonuç olarak tüm denemelerde yine Golf önde gidiyor , ama bazı denemelerde 240 kadar çıktı ve jetta 220 - 230 hızındayken benim yanıma geliyor ilginç olarak :)
Tüm denelemerde her araçtada 2 kişi vardı.
Yeni keyifli bir deneme oldu , Özgürün ısrarı üzerine videoları onlar yayınlayacaklar.
Beklemedeyiz bizde.