ilk videodaki vti da final ratio da kısa galiba. o yüzden güzel açıyor.
Printable View
ilk videodaki vti da final ratio da kısa galiba. o yüzden güzel açıyor.
Denemeyi yaptık arkadaşlar. Videoları upload edip koyucam.
7-8 deneme yaptık. Genel olarak deneme sonucu şu şekilde: 4 üncü vitese kadar VTI götürüyor. Sonradan Golf geçiyor.
Videolar geldi. İyi seyirler.
O jantlarla bile böleyse 16 lar ile ne olur kim bilir :D Maaşallah Golf 160 ayrı dünya 122 lik ile alakası yok..
Valla bana zorla kara teneke jant taktıracaksınız :)
O kadar fark edecek mi yahu bir denemek isterim açıkcası.
VTI sahibi arkadaşa ve bizi kırmadan gelen bazu nickli Ahmet arkadaşıma teşekkürler ederim , güzel bir deneme oldu.
İnşallah yükledikten sonra da aynı araçla tekrar deneyeceğiz , sonuçları tekrar paylaşırız.
Not : Ama bize prof arabalar için kamera lazım var mı elinde olan almak isterim .
Yorumları için herkese teşekkürler...
vidyolar nerde
pek bi plan program yok abi sen zaten çok hızlanmışsın görüldü :D
Golf çok iyi Maşallah'ı var. Güzel denemeler olmuş. DSG'de ayrı bir dünya :)
Güzelim golf VI'ya teneke jant mı takılır :) O.Z Ultra vs mis olur maşallah
Tenekeye gerek yokki orjinal 16 jantlarını takması yeterli yine 1-1,5 boy fark yapıyor.. Doningtonlar çok ağır.
zevkli güzel denemeler oldu sagolasın. teke tek te vtec üstü ben 2 3 de öndeyim 4e atınca oda 5de sanırım gelip geçiyor 4boy fln sabit gidiyoruz :) iyi bence şimdilik :) vites atışlarımın yavaş oldgunu farkettim hızlandırmam lazım bi shortshift fln lzm herhalde :)
ben tek onlar 2 kişi :) hakan abi nie bakmıyorsun bana :D
http://www.youtube.com/watch?v=A_fKdkx2zns
Erdıııııııııııı Maşallah panpaa
Erdi sorma birader , dedim ya ilk denememdi diye :( , ben meğerse hep 70 gore kendimi ayarlamaya çalışıyordum o yüzden bir geri bir ileri gidiyordum , sana göre ayarlamam gerektiğini sonradan öğrendik ;)
Neyse güzel oldu gerçekten , dediğin gibi hiç fark açılmadı ama senin gönderdiğin videoda bırakmasaydın güzel olacaktı ama araçlar girdi onumuze.
Vites atışlarını ahmet'de soyledi yavaş atıyor diye , demek ki biraz daha hızlı atsan durum değişecek.
İnşallah chipledikten sonra da denemek isterim.
Teşekkürler tekrardan , seni tanıdığıma ayrıca mutlu oldum.