bende memnun oldum abi ilk denemene göre gene iyiydin alışırsın ;) ama ben vti a hala alışamadım sanırım yoksa iyi vites atiyordum yada sanıyodum:) ama yani en fazla 1 boy fln etkiler ya öyle aman amanfark olmaz deneriz abi sen yapta chip fln ;)
Printable View
Golf 6 lar kaç kg acaba bilen varmı ? yazılımsız bu kadar gideceğini düşünmezdim maşallah :)
18-19 luk jantlar görüntü icin güzel olsa da, performans ve yakit konusunda eksidir.
arkadaslarin dedigi gibi standart jant kullansaydiniz fark sonuc farkli olurdu.
Yazılım+ 16 jant 4 boy rahat diyorum + sı olacak.
vti sürücüsü viteslere tam atamıyo nefes vermeden attrması lazım vitesi ona rağmen iyi gidiyo yane. çok pratik şart
Bende deneyebilirim golf ile 206 gti
maşallah iki aracada bekledıgımden farklı bor sonuc olmus golf e tebrıkler..
yazılım sonrasında golf çok ağır kaçacaktır vti ye o da denendi görüldü revo yzaılımlı rocco 60 220 e 3 boy falan önde bitirmekte..:)
Kavgasız, gürültüsüz, tartışmasız bir gündüz çekimi rolling videosu izlettirdikleri için iki araç sahibine de teşekkür ederim.
2 aracada maşallah. vtec 1 kişi olsaydı veya golf 2 kişi olsaydı sonuc ne olurdu cok fark olurmuydu merak etdim.
Yanlız 16 jant diyosunuz da, örnek vereyim Leon'un 16 jantı lastikle 19 kg geliyor, 17 jantı da 20 kg geliyordu lastikle.
16 Jant da o kadar hafif bir jant değil , genel kanıda oem jantlar baya ağır 16 17 farketmeksizin :)
En güzel varsa 15 sac jant, kapaklar da sökük hırsız spec :D
1 saat önce 170 lik jetta ile deneme yaptık.
videolar akşama kadar yüklenir sanırım.