teşekürler cem jettaya yapmayı düşünüyorum yazılım filitre egsoz sizlerin bilgisinede ihtiyacım olacak baya şeyler yaptınız poloya ıbızaya çokta güzel verim aldınız siz deneyerek buldunuz bende direk nokta atışı yapıyım diyorum
![]()
teşekürler cem jettaya yapmayı düşünüyorum yazılım filitre egsoz sizlerin bilgisinede ihtiyacım olacak baya şeyler yaptınız poloya ıbızaya çokta güzel verim aldınız siz deneyerek buldunuz bende direk nokta atışı yapıyım diyorum
![]()
Yasin kardeşim biz ömerle en az 7-8 rolling yaptık sonra senınle kalktık şişik arabalarla sen ısrar edınce denedık. Dinlenmiş motorlarla yürüsek bence farklı olurdu sonuç. Ve tam sonuç alamadık o günde konuştuk önümüze çıkan araçlardan dolayı gazdan çektk ayağımızı biliyosun hatırlıyorsan eğer kardeşim.
kadircim senin aracın şiştide ben bekledimmi bende 106 gti ile denemiştim sen kalkarken senle deneyip hemen arkanada ömerle denedim sen benim bahsetrtğim honda fanaticslerdensinömer gayet tarafsız yorumunu yaptı inince orda hatırlıyosan sana tekrar deneyelim demek isterdim ama artık sen denemek istemezsin benle
ama seni böyle seviyoruz
vti aşkı sende doruk
çok şaşırttı beni golf.
vti'yi süren arkadaş viteslere kıyamıyor bu arada galiba.hızlanması lazım.
maşallah araçlara
ilk geldiğimde de oraya yazılım varmı yazılım yoksa gerek bile yok dedin onuda hatırlıyosan şu an yazılım vardenemek istersen sıkıntı yok her zaman
bende vti yi çok seviyorum biliyosun adamlar o yıllarda atmosferik araçtan alınabilecek en fazla gücü almış o teknolojiye ulaşmışlar ama sanırım orda kaldılar artık 1.4 tsi lerden çok daha farklı verim alınıyo zaman tsi zamanı bunuda unutma vti den sonrasanada kısmet olursa tsi tekrardan bunları konuşuruz senle![]()
Volkswagen - Jetta V - 1.4 TSI (140Hp) DSG - Teknik özellikler, yakıt tüketimi
yasın senin araban bu 140lık jettadanmı 0 100ü kağnı gibi olan araç nasıl vti geçer oda bir muamaa![]()
yazılımı bilmemde yazılımsız haldeki specleri bu ise mümkün değil sağlıklı bir vti ile yürümesi
denemeler gerçekten zevkli olmuş vti şaşırttı beni golf arkadan gelip geçiyo
son video çekimi çok basarılı olmuş
230hp lere kadar yolu varbide düz vites olursa ,çok keyifli olur önünden birşey kaçırmaz sağlam da gider ..
arkdaşım sen 0-100 verisine göre yorum yapıyosun artı 1.4 tsi 140 lık manuel jetta sadece 2008 de var daha sonra üretimi durdu 122 liğin veriside 9.8 çıkıyo ona bakarsan vtinin rahat alması gerekir ama ordaki gibi değil işte deneyince hatta sizin veriniz 160 lık dsg sciroccoya çok yakın bi dene istersen ne oluyo vti ile
Golf'ün bu kadar önde gitmesi çok ilginç geldi. Bende de hb vti vardı golf gt yi gayet geçiyorduk, bu golf 6 lar, gt den baya bi daha iyi galiba? İzmit'e yolunuz düşerse denemek isteyen çok vti olur ama sonucun bu şekilde olacağını düşünmüyorum![]()
İntercooler yada methanol sorununu çözer ama methanolu ecufast le kullanamıyosun onun için intercooler alsan yeterli ki bende methanole falan girmem hiç intercooler çiçek gibi olur birde aracına dv takmanı öneririm ben sırf dv yok diye yazılım yaptırmadım ikisini bir yaptırcam.
golf baya iyi gitmis 4te ole acmasida cok iyi ankarda vtilar baya bayiliyor
yalniz gtnin bu golfu gececegine emin deilim/ jettadan ne kadar hafifte golf gt o kadar fark edecek.
sonucta jetta golf denemesi yapilmis.(fark ne kadardi unuttum![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
iki aracada maşallah zevkle izledim.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Selamlar arkadaşlar , aracımda şu anda S3 intercooler var ve sıcaklık sorunu çözdük , teşekkürler ilgilenen herkese.
Şu anda itibari aracım yazılımlı vti lar ile denemesek iyi olur kanısındayım artık.
Type R denemesi yapmayı düşünüyorum artık![]()
1.4 TSI GTX28 Loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)