User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
142 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: 1.6 VTI V.S 160hp Golf 6 dsg

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekürler cem jettaya yapmayı düşünüyorum yazılım filitre egsoz sizlerin bilgisinede ihtiyacım olacak baya şeyler yaptınız poloya ıbızaya çokta güzel verim aldınız siz deneyerek buldunuz bende direk nokta atışı yapıyım diyorum

VT-VTEC
    Misafir
    Alıntı yasin_38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm arkdaşlar denemerli yorumları sonun kadar okudum keyifle

bendede 1.4 tsi 140 hp jetta düz vites var stock yeni aldım vti ile gerçekten çok merak ediyodum çünkü bi çok yerde vti yi 170 lik gt ile kıyaslıyolardı geçen kayseride zh 181 ile vt 016 denerken bende götürdüm aracımı bu iki aracın deneme videosuda formda var gayette güzel giden araçlar ikisi ile de deneme fırsatım oldu stock olanla fark oluyo zh ise dolu bi araç onla ise gayet kafa gittik önüme çıkan olmadı tabiki biraz daha ankara kayseri gibi yerlerde turbo araçların atmosferik araçlara göre daha iyi gittiği hep söyleniyo atmosferik dolu araçların da ist. da nemli yerlerde daha iyi gittiği ama formlarda abartılacak kadar vti yer havada götürür gibi fanatikçe yaklaşmaya gerek yok herkese keyifli formlar
    Yasin kardeşim biz ömerle en az 7-8 rolling yaptık sonra senınle kalktık şişik arabalarla sen ısrar edınce denedık. Dinlenmiş motorlarla yürüsek bence farklı olurdu sonuç. Ve tam sonuç alamadık o günde konuştuk önümüze çıkan araçlardan dolayı gazdan çektk ayağımızı biliyosun hatırlıyorsan eğer kardeşim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VT-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yasin kardeşim biz ömerle en az 7-8 rolling yaptık sonra senınle kalktık şişik arabalarla sen ısrar edınce denedık. Dinlenmiş motorlarla yürüsek bence farklı olurdu sonuç. Ve tam sonuç alamadık o günde konuştuk önümüze çıkan araçlardan dolayı gazdan çektk ayağımızı biliyosun hatırlıyorsan eğer kardeşim.

kadircim senin aracın şiştide ben bekledimmi bende 106 gti ile denemiştim sen kalkarken senle deneyip hemen arkanada ömerle denedim sen benim bahsetrtğim honda fanaticslerdensin ömer gayet tarafsız yorumunu yaptı inince orda hatırlıyosan sana tekrar deneyelim demek isterdim ama artık sen denemek istemezsin benle ama seni böyle seviyoruz vti aşkı sende doruk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok şaşırttı beni golf.

vti'yi süren arkadaş viteslere kıyamıyor bu arada galiba.hızlanması lazım.

maşallah araçlara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk geldiğimde de oraya yazılım varmı yazılım yoksa gerek bile yok dedin onuda hatırlıyosan şu an yazılım var denemek istersen sıkıntı yok her zaman
    bende vti yi çok seviyorum biliyosun adamlar o yıllarda atmosferik araçtan alınabilecek en fazla gücü almış o teknolojiye ulaşmışlar ama sanırım orda kaldılar artık 1.4 tsi lerden çok daha farklı verim alınıyo zaman tsi zamanı bunuda unutma vti den sonrasanada kısmet olursa tsi tekrardan bunları konuşuruz senle

goldbergbrk
    Misafir
    Volkswagen - Jetta V - 1.4 TSI (140Hp) DSG - Teknik özellikler, yakıt tüketimi

yasın senin araban bu 140lık jettadanmı 0 100ü kağnı gibi olan araç nasıl vti geçer oda bir muamaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı goldbergbrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volkswagen - Jetta V - 1.4 TSI (140Hp) DSG - Teknik özellikler, yakıt tüketimi

yasın senin araban bu 140lık jettadanmı 0 100ü kağnı gibi olan araç nasıl vti geçer oda bir muamaa
    doğru diyonuz siz vtileri kimse geçemez bi ara bi tsi bulda dene bakalım sizin canavarları kağnılarla benimki düz dsg değil

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla şu an yazılım,filtre,buji yapıldı ki vtec sattırır şu an jetta.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

goldbergbrk
    Misafir
    yazılımı bilmemde yazılımsız haldeki specleri bu ise mümkün değil sağlıklı bir vti ile yürümesi

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denemeler gerçekten zevkli olmuş vti şaşırttı beni golf arkadan gelip geçiyo

son video çekimi çok basarılı olmuş

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılımı bilmemde yazılımsız haldeki specleri bu ise mümkün değil sağlıklı bir vti ile yürümesi
    vtec'lerin hepsi birbirinden sağlıklı maşallah. Rakım faktörü az da olsa etkiliyor olabilir. Ama jetta geçilmiyordu. Şimdi yazılım var ki filtre-egsozlu type R olsa da denesek jettayı
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Rabbit33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    230hp lere kadar yolu var bide düz vites olursa ,çok keyifli olur önünden birşey kaçırmaz sağlam da gider ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkdaşım sen 0-100 verisine göre yorum yapıyosun artı 1.4 tsi 140 lık manuel jetta sadece 2008 de var daha sonra üretimi durdu 122 liğin veriside 9.8 çıkıyo ona bakarsan vtinin rahat alması gerekir ama ordaki gibi değil işte deneyince hatta sizin veriniz 160 lık dsg sciroccoya çok yakın bi dene istersen ne oluyo vti ile

Fatih Vti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf'ün bu kadar önde gitmesi çok ilginç geldi. Bende de hb vti vardı golf gt yi gayet geçiyorduk, bu golf 6 lar, gt den baya bi daha iyi galiba? İzmit'e yolunuz düşerse denemek isteyen çok vti olur ama sonucun bu şekilde olacağını düşünmüyorum

cmbydr
    Misafir
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar ,
    Naçizane bir ricam olacak , topiği kirletmeyelim.
    Neden bunu soyledim haddime değil belki ama , bir sorun vs olduğunda bir topiği okumaya başlıyorum tam soruna çözüm bulacak bir yerde iken topic oyle yerlere gitmişki ortada ne sorun kalmış ne birşey.

Mertcan selam abi ,
    Eğer denemek istersen deneyelim (Ahmet üzerinden ulaşabilirsin bana yada pm ) , şu anda arabamda hiçbir sıkıntı kalmadı Allah çok şükür.
    Bende Ecufast yazılım + Downpipe + Orta sustuucu iptali + K&N kutu içi filtre.

Biraz önce Özgürün jettası ile denedik , toplam 5-6 deneme yaptık.
    1.ve 2. denemede 240 a kadar bastım 8-9 boy fark vardı aramızda.
    3. denemede araba kendini korumaya aldı , yağ sıcaklığım 110 derece idi ve hızım 160 da araba resmen gaz pedalını ayağımdan attı ben tekrar basıyordum ama araba stock gibi gidiyordu ve özgür beni doğal olarak geçti.

Sonra arabayı soğutup 90 derecede yağ sıcaklığına gelince tekrar denedik yine aynı 8-9 boy farkla yine aynı şekilde devam ettim.

Özetle arabam şu anda tam istediğim gibi oldu.
    Arabamdaki kesilme problemini Gürcel sayesinde bobin olduğu anladık ve missfire sebebi ile patırdama ve dip gazdaki kesiklikte kalmadı.

İlgilenen arkadaşlara duyrulur.

Birde burdaki yağ sıcaklığı ve koruma olayında herhalde fikri olan vardır , intercoolerla mı çözeceğiz.
    İntercooler yada methanol sorununu çözer ama methanolu ecufast le kullanamıyosun onun için intercooler alsan yeterli ki bende methanole falan girmem hiç intercooler çiçek gibi olur birde aracına dv takmanı öneririm ben sırf dv yok diye yazılım yaptırmadım ikisini bir yaptırcam.

cmbydr
    Misafir
    Alıntı yasin_38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkdaşım sen 0-100 verisine göre yorum yapıyosun artı 1.4 tsi 140 lık manuel jetta sadece 2008 de var daha sonra üretimi durdu 122 liğin veriside 9.8 çıkıyo ona bakarsan vtinin rahat alması gerekir ama ordaki gibi değil işte deneyince hatta sizin veriniz 160 lık dsg sciroccoya çok yakın bi dene istersen ne oluyo vti ile
    Denemeye gerek yok aracım stokken gelmişti bitane vti köprü yolunda sakin sakin gidiyodum yapıştı kıçıma inatlada ayrılmadı sonra basmak zorunda kaldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf baya iyi gitmis 4te ole acmasida cok iyi ankarda vtilar baya bayiliyor

yalniz gtnin bu golfu gececegine emin deilim/ jettadan ne kadar hafifte golf gt o kadar fark edecek.
    sonucta jetta golf denemesi yapilmis.(fark ne kadardi unuttum
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maşallah zevkle izledim.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar arkadaşlar , aracımda şu anda S3 intercooler var ve sıcaklık sorunu çözdük , teşekkürler ilgilenen herkese.

Şu anda itibari aracım yazılımlı vti lar ile denemesek iyi olur kanısındayım artık.
    Type R denemesi yapmayı düşünüyorum artık
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)