kia ların özellikle motorunu çok beğeniyorum güçlü ve yakıt tüketimi çok az ancak kia nedense bana hep uzak geliyor iç mekan olarak pek hoşuma gitmedi ve sıfır almak istemiyorum çünkü max kullandığım süre 2 sene ve satarkende ciddi zarara sokar.
Printable View
kia ların özellikle motorunu çok beğeniyorum güçlü ve yakıt tüketimi çok az ancak kia nedense bana hep uzak geliyor iç mekan olarak pek hoşuma gitmedi ve sıfır almak istemiyorum çünkü max kullandığım süre 2 sene ve satarkende ciddi zarara sokar.
astranın en çok hoşuma giden yanı iç konsolu aslında ancak fiyatı ve motoru beni başka araçlara bakmaya zorluyor :( hadi chip yaparım falan diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ancak her aracın bi sınırı var ve astra da motor konusunda bütün hayallerimi başlamadan bitirimeye yetiyor. şu zamana kadar hiç dizel araç almadım her niyetlendiğimde son anda vazgeçiyorum ancak bu sefer durum farklı gelirimin büyük kısmı benzine gitsin istemiyorum hem kaliteli, hemde az yakan bir araç var şuan zihnimde önceki sayfada lpg li araçları otoparka almıyorlar yazmıştı bi arkadaş sende şuan alıyorlar diyosun zaten kafam karışık iyce arap saçına döndü tüm düşüncelerim:D
LPG'li araçları zaten almıyorlar ama simir tank takarsan girersin her yere onu yazmış Tarık:D
Tabi canim, hayvani tanklar zaten cok gereksiz bence eger aracta stepne yeri varsa. He yoksa da araya kontraplak konup bagaj dosemesiyle kaplanir, yine gizlenir cok da kullanisli olur. Sedan araclar icin gecerli tabi bu cozum de :D
Ama bence LPG, dizelden cok daha mantikli su anda :)
Evet ic mekana, dis tasarima falan aldanip alirsin ama dizel dedin mi 1.5'tan asagi olmayacak kesinlikle. Kisisel yorumumdur ama sonuna kadar da savunabilirim yani :)
İkiside aynı hesap hemen hemen.
Çok km yapan için 300 km de bir LPG istasyonuna gitmek sıkıntı yaratıyor belli zamandan sonra dizelde o sorun yok doldur depoyu 750 800 km git.:)
Dayımda 1.6 focus var brc li benzinle beraber tam 25krş yakıyor benim arabam 1.4 dizel 5,5 litre yakıyorum 20-21 krş.
1.5lar evet daha tatminkar genel olarak, Dou'nun Megane'da tecrube etme sansim olmustu mutlu etmisti :)
1.9 olursa "dadından yinmez" durumu oluyo tabi :D