yes c30 bencede biraz hantal kalıyor..birde c30un eksi yanı arkadaki cift eksozdan baska sportif bi goruntusu yok standartları gibi duruyor..ama t5 motoru hgayet iyi lafım yok falat 100 km ye 7.1 snde cıkıo yazık:S
yes c30 bencede biraz hantal kalıyor..birde c30un eksi yanı arkadaki cift eksozdan baska sportif bi goruntusu yok standartları gibi duruyor..ama t5 motoru hgayet iyi lafım yok falat 100 km ye 7.1 snde cıkıo yazık:S
tabiki tayyar
Her ne kadar Honda sempatizanı olsam da şuanda FN2 bence başarısız... Şu listede diğerlerini kasıp kavuracak tek araç var o da Seat Leon Cupra... 240lık versiyonu bile diğerlerini ezip geçmesine yeter... Belki biraz R3 tutunabilir ama bir yerden sonra o da kesilecektir... S3 AWD'nin dezavantajına maruz kalır, diğerlerinin de gücü yetmez kanımca...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
tabikide S3![]()
evet olebide cupra cekısen dıerleri fıss kalıo typer -s3- cupra...
S3 awd nin dezavantajına maruz kalmaz çünkü S3 te haldex var güç kaybını ve yakıt sarfiyatını engelleyen akıllı bir sistem..
http://www.youtube.com/watch?v=WBmjReURRg4
unless you ride the beast
you wouldn't understand
ctr atmosferık yüklenınce kendı duyduklarıma gore sanırım 245 falan oluyor k pro headers cai ogzoz falan yanı ama bu yazdıklarımı s3 uygularsanız 300 bulur ve yol tutuşü malzemelerı ve ıç dizayb olarak herturlu s3 derım![]()
-sağlamlık-güvenilirlikte volvo
-performansta ve imaj konusunda TypeR
-pratiklikte clio
Tesla Model Y Sr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)