Yarın akşam bi aksilik olmazsa ben deneme yaparım diğer arkadaşlarda görünce yazar.
Printable View
Yarın akşam bi aksilik olmazsa ben deneme yaparım diğer arkadaşlarda görünce yazar.
UE diyorum yine ısrarla , tamamen duygusal :)
Denemeler nerde olucakk?
Arnavut ciğeri favori.
dd diyorum bende,
komşumuzu desteklemek lazım, başarılar herkese
Benim validede Arnavut bende ciger dedim :)
bu gece UE - TJ - REG - DD herkese giderrr.
Ömerle görüştük bu gece deneyecegız warmı baska denemek isteyen ?
Deneme nerede olacak? Belki izlemeye gelirim ben de.
sessizlik bürünmüştü bir kaç gündür nerelerdeydin ZM hazır diyorsun yani başkan bu akşam favorimsinn ;)
Ceco maslaktayim kanka gel hmn basalim bitirelim isi stadin orda hemde gunduz cekimi yapariz
Sakarya team yola çıkıyor:) Arnavut Ciğeri bütün atarlıları dertli vaziyette beklemekte. Hareket başlasın..
Ciğeri kullanmak nasip olmuştu sıkı gideri var bende bol soğanlı ciğer diyorum .
jb 106 kesintiler haricinde çok iyiydi lakin satılmış dd 106 sanırım typerla deneyen beyaz araç bende iddalı ve başarılı ve geçerli :) sonuç nedir ?
DD 106 gecenin galibi olmustur videolari gelir yarina UE gelmedi ceconun demesine gore daha ben denemem diyormus uruc, JB zaten satildi TJ ninde rodaj olayi var su tabloya gore sanirim ZM TJ UE JB kafa burun giden araclar bence DD hepsinden bariz hizli suan tebrik ederim herkezin ayagina saglik
mesajları okuduktan sonra çıktık arkadaşla mehmetçiğe geldik lakin kimse yoktu öyle ataşehire doğru geldik mcdonalds önünde bitane astra hb bitane esji kasa leon bitane beyaz gti vardı 54 dd ama kimseyi tanımadığımız için döndük geri geldik ve sohbet muhabbet daha yeni girdim eve birdahaki rolling gecesinde tanışmak ümidiyle....
ne kadar geçiyor dd zm'yi?
gece ömer ile keyıflı denemeler oldu 2 3 kere saglıklı denememız oldu sonra ben yıne wolanı parçaladım:) her denememizde ömer 3 4 boy önde oluyor. aracının masallahı var ayagına sağlık ömer tekrardan. sıkıntı yasamasam bende gerı dönup sohbet etmek ısterdım :)
suat abınınde ellerıne saglık dd gercekten çok güzel gidiyor...
saol cahıt kardesım.
bu volanı ılk parçalayısım bundan once hep baskı koparıyordum baskının her cesıdını denedım son seferde look taktım bukezde volan parcalandı bıyerde bı dengesızlık war ama hadı hayırlsııs bakalım :) reg de her rollde baskı wolan parçalayıp donuyordu duzelır bı ıkı gunede benımkı de :)
1 haftadır bu roll muhabbeti var.Bu iki oldu geçen geldiğimdede ue gelmemişti,şimdi yine yok.Gelmiyeceğinizi bile buraya yazmadınız şimdi selçuk böyle yazınca zorunamı gitti? Yanyana gelmekten bahsediyosunya onun için dün aksam orda olmanız gerekiyodu.Heee bide öğrenemediğin bişey var hala .En hızlı 106 Arnavut Ciğeri :icon_tup:
UE veya TJ nin sahiplerimi konuyu açyırdı öyle keyfinize göre konu açılıp gelmedi demek çok kolay ne o öyle zorunamı gitti flan seni tanımam etmem senede beni tanımassın etmessin karşındaki kişiye hitabederken birazda seçici ol.....
selcuk a da söyledim adamın eksiği varmış bitirsin biz gelir deneriz diye oraya o gerekirse denildi msj da sende hayal kurma hızlınında hızlısı vardır ben çok gördüm ben hızlıyım diyenleri burada bunuda unutma arnavut ciğeri;)
Hızlının hızlısını atasözlerini ve deyimler sözlüğünü konusmuyoruz.Konusu gecen ve ankette olan 5 aractan bahsediyoruz.O zman baştan gelmeyeceğim ben diyip aradan cekılcektın.İlla ue ve tj mi açması gerekıyo konuyu? sonucta adı gecıyo.gecende aynısı olmustu ue yıne gelmedı.İsteyeni misafir ederim
Ali az cok anlarim arabalarin giderlerini bos konustugumu ne zaman gordun? Emin olki ben dd hizlidir diyosam hizlidir ue den varsa suphesi ciksin gorsun uruc zamaninda orcunada soylemistim ue hizli seni gecer diye bsy diyosam bi bildigim vardir konu 1 haftadir burda ue gelseydi veya cikip yazsaydi gelemiyorum diye orcun nasil dedi ben iptalim arabayi sattim uructa soyleseydi gecerli bir neden kimse babamin oglu degil ben fanatiklikte reklamda yapmam neyse onu soylerim ki reklamlik bi durum yok reg ortada ue yavas oldugunu dusunup gelmiyosa bu yanlis