Deneme nerede olacak? Belki izlemeye gelirim ben de.
JB 106
DD 106
UE 106
ZM 106
TJ VTS
sessizlik bürünmüştü bir kaç gündür nerelerdeydin ZM hazır diyorsun yani başkan bu akşam favorimsinn![]()
O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.![]()
![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Sakarya team yola çıkıyorArnavut Ciğeri bütün atarlıları dertli vaziyette beklemekte. Hareket başlasın..
DTi
jb 106 kesintiler haricinde çok iyiydi lakin satılmış dd 106 sanırım typerla deneyen beyaz araç bende iddalı ve başarılı ve geçerlisonuç nedir ?
DD 106 gecenin galibi olmustur videolari gelir yarina UE gelmedi ceconun demesine gore daha ben denemem diyormus uruc, JB zaten satildi TJ ninde rodaj olayi var su tabloya gore sanirim ZM TJ UE JB kafa burun giden araclar bence DD hepsinden bariz hizli suan tebrik ederim herkezin ayagina saglik
mesajları okuduktan sonra çıktık arkadaşla mehmetçiğe geldik lakin kimse yoktu öyle ataşehire doğru geldik mcdonalds önünde bitane astra hb bitane esji kasa leon bitane beyaz gti vardı 54 dd ama kimseyi tanımadığımız için döndük geri geldik ve sohbet muhabbet daha yeni girdim eve birdahaki rolling gecesinde tanışmak ümidiyle....
ne kadar geçiyor dd zm'yi?
gece ömer ile keyıflı denemeler oldu 2 3 kere saglıklı denememız oldu sonra ben yıne wolanı parçaladımher denememizde ömer 3 4 boy önde oluyor. aracının masallahı var ayagına sağlık ömer tekrardan. sıkıntı yasamasam bende gerı dönup sohbet etmek ısterdım
suat abınınde ellerıne saglık dd gercekten çok güzel gidiyor...
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)