geçen hafta verdim aracımın satışını 96hb vti dı 135binde motoru acılmamıstı... Alanında kolay kolay actırcağını sanmıyorum. Boya vardı ama şase 10 numaraydı 17.750 ye verdim belki referans olur sizin için...
geçen hafta verdim aracımın satışını 96hb vti dı 135binde motoru acılmamıstı... Alanında kolay kolay actırcağını sanmıyorum. Boya vardı ama şase 10 numaraydı 17.750 ye verdim belki referans olur sizin için...
Everyday I ** Çapulling!!!
inşallah istediğin bi vti bulursun
http://www.sahibinden.com/98_model_c...XQQdisplayitem
şu araca baktın mı hiç ?
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
antalyadan arkadaşım var onlardan yardım alıcam eğer olursa yanlız 10 günkadar beklemem lazım nakit o zaman elimde olcak
canlıyı aldığım dakika pazarlıktayım![]()
Antalyadaki beyaz sedanı araştırmıştım ben...
Tavsiye etmiyorum... Ama dediğim gibi
gideceksin göstereceksin expertiz raporunu alacaksın !!!
bu beyaz vtı benım arkadasımın arabası ben sana herseyını yazayım sen karar ver motoru tamamen orjınal hıc bı sekılde oynanmamıs bır motor ve gayet ıyı durumda sol ıkı kapısı degısık baskada deısen hıc yok komple boya var saselerınde tavanında podyelerınde en ufak bır oynama yok ıcı tertemız ve senın en ufak bıle yapıcagın bır masraf yok sahıbı cok kıl bırısııcınden tık ses gelmez koltuklarında veya gogusunde en ufak bır yıpranma leke delık falan yok dusuncen varsa honda servısıne goturur ekspertız raporu alır yollarım sana yardımcı olurum bundan harıc bır kırmızı bırde beyaz sedan vtı daha var satılık onlarada bakarsın burda vtı cok
![]()
poke yedi yuttu vteci..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)