czt maymun eder 206 gti'ı ikisini de kullandım, acımaz yani hunharca..
yanlış anlama da kardeş ever 206 gti lar 2.0 motora göre zayıf ama benim aracımda komple ekzost vardı chip yoktu ve kısa vardı..
Ben czt ile aynı gittim diebilirim e-5 merterden zincirli kuyuya kadar.. Trafik boşken kapattık fln kafa kafaya dip not adam cılız bişeydi bn 93 kilo amca oğlumda yanımda oda cılızama sonuçta 2 kişiydik biz
))))
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
Czt Alır......................
TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !
eski bir czt ci olarak fark 7-8 boy 206 RC olsa anlarım ama gti den bahsediyoruz
rahat rahat czt alır
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Konuyu açan arkadaş Ankarada ikamet ediyor sanırım. Bu speclerle bu araçların denemesi Ankarada yapılırsa... Czt rahat alır..
Vw Cc & Mk 5 Gti
denız sevıyesı olsa durum farklı olabılırdı dıyorum.206 gti ağırlık atıp sac jantla girse bence kafa burun gitmesede götünden ayrılmaz
ikisinede binmek nasip oldu hatta er 306gti ile czt denemiştik bi akşam iki araçta ful stoktu czt ile kafa kafaya gitmiştik bence czt alır 206gti şansı yok .
czt alır rahat gtı yı aynadan seyreder![]()
16 haziran konu açılmış haftalar geçmiş deneme yok. Araçların specleri bile yazılmış. Noldu iptal mi oldu deneme
15 gün bekleyin rc de gelebilir sýkýntý yok 207rc olabilir lemans 306gti de olabilir
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)