yorumlar belli zor karar.
Printable View
yorumlar belli zor karar.
Bugün TSI Golf'ü test ettim. Araç gerçekten atak geldi bana. 2 viteste devir düşse bile baya tolerans tanıyor ve hareket ediyor. Alt devirlerde Focus'taki gibi boşluğa denk gelmedim. Sadece yakıt kaldı geriye. Oda arkadaşların dediği gibi 8 litre civarıysa sorun yok.
Evet önceki kasa Focus benzinlim çok iyi yol tutuyordu. Bu makyajlı kasa TDCİ normal kullanmama rağmen bazen tedirgin ediyor beni virajlarda. Sanırım dizel benzinli ayrımından kaynaklı o sorun.
İşi açıkca özetlemişsiniz aslında :) Tebrik ederim sizi :) Gerçekten üst sınıfa geçmiş gibi bir izlenim verdi bana testte araç.
TSI TFSİ aynı diye biliyorum bende. Ama 3 beygir nerden geliyor bilmiyorum :)
ankarada yazlımlı focus tdci var mı?
Çok sessiz bir araç konfor,yalitim harika diyebilirim,yol sesi vs ..yok denecek kadar az, benzin de ole aman aman yakmaz sakin kullanirsan 6-7 yi gecmez sehir içi bende vardi tam aile arabası ,ama dizelin tasarrufunu yakalayamaz tabi. Karar senin highlinemış bide hiç duşünme derim,benzin sıkıntı değilse..
garip abi denemek lazım burada varsa stock tjet bi ara deneriz en fazla geçer.dediğin gibi gidiyorsa zaten geçecek :D
ama ben arabayı yeniden aldığımda meraktan arkadaşın c4 le denedimde yani alakasız olmuştu ben yolu bitirdiğimde o yolu yarılamıştı ,ertugla denemiştik onda o zaman filtre egzoz yazılım vardı sanırım ama downpipe ı büyük geliyordu heralde videosu filan var bende başta bi çıkıyor uzunda tsi geliyor.ama dp buyuk sayılmaz.
tjet sportla denedik 150 lik.k.egzoz+filtre +18 jant vardı onda baya çekişmeliydi.sonra ikimize de yazılım yapıldı 3 boy civarı geçti beni enkada.zır stok tjetle denemedim hiç murat denediyse o bilir
onur oktan artırıcı kullanmamalısın
dizel oldugu icin uzunda kesiliyorki zaten arada guc farkida var,
golflerin yeni kasası gelicek biraz daha bekleyin ve yeni kasayı alın derim
bence aracını degiştirmeye degmez bosuna da fazla benzin parası vericeksin bin gül gibi dizel focusuna bı yazılım yaptır tamam alacaksanda en az 160 lıgını alcaksan degiştir aracını
Evet arkadaşlar. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bilgi dolu güzel yönlendiren bir forumumuz var. Aracı değiştirmekten vazgeçtim. Daha doğrusu GOLF 7 alacağım kısmetse :) Şimdilik böyle devam edelim 7. nesile yüksek beygirle girmek en mantıklısı. Tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ederim.