flood yapıyorsunsen yazıorsun kimse cewap vermiyor yine senn yazıoyorsun
hepsini tek mesajda yazsan kirlilik olmaz neyse bana düşmez ben öyle söyledim yanlış anlama
flood yapıyorsunsen yazıorsun kimse cewap vermiyor yine senn yazıoyorsun
hepsini tek mesajda yazsan kirlilik olmaz neyse bana düşmez ben öyle söyledim yanlış anlama
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
bencede tt alır fanatiklik falan yaptıgımdan değil![]()
O TT'nin o kadar boy yemesi hiç normal gelmedi bana. 225 hp vs 400 hp gibi olmuş. Sanki hiç basmamış TT.
RCZ Düz vites mi?
valla ben çok şaşardım aracın bakımsız olduğu belli ama bu kadar geri düşmesine ben çok şaşırdım ben çekiniyordum hatta çünkü 1.8 t 225 lik cupra r kullanmıştım aynı motor sanırım bundada var köpek gibi gidiyordu bu hikaye
Rcz sahibiyim intercooler unu büyüt downpipe yaptır ezgostunu manifolttan ezgostlarla yaptırmaya bak SUPPERSPRİNT i öneririm seside çok tatmin edici eğer iznin olur ise buraya kendi rcz mi koymak isterim o zaman ne demek istediğimi anlarsın, bu arada sakın blow off koyma çünkü motor basıncını düştü olarak algıladığından araç motor arızası veriyor, o çift yazılım dedikleri ise doğru yeni bi olay o, muhtemelen o kapıştığın Audi otomatiktir çift yazılım dedikleri olay E modunda benzin sarfiyatını %30 40 kadar indiriyor Smoduna geçildiğinde ise ikinci performans yazılımı kullanılıyor böylece arac 200 hp iken 220 230 lara kadar yürüyebiliyor aslında mantıkta düşünüldüğünde çok dahice yapılan bişey, şanzumana atılan bi yazılımlada vites devirleri tatmin edici bi şekilde değiştiriliyor tabi bi VW gibi seri değil ama gerçekten tatmin edici...
Bu arada aracım düz![]()
rcz de intercool kaç litre ölçülerini biliyorsan uğraşmıyım daha hemen sipariş vereyimdownpipe var aracımda egzos olarak sadece son susturucu iptal şimdilik güzel ses ve rahat çıkış
rcz nin tek memnun olmadığım yanı baskı balatası herhalde bu cooper s lerdede varmış dayanıksız diye duydum sendede varmı öyle bişe ben 7000km de değiştim
şuan 15000kmde bi sıkıntı yok dikkat ediyorum ama
daha önce 8L 225 hp 2001 s3 um vardı, tt ile makına aynı,şimdiki arabam 207 rc ,rcz 200 le aynı makına.AUDI TT yazılımlı yazılımsız hersekılde alması lazım, rcz200 cok gıden bı araba degıl egerki tt gecemedıyse ya söfördendır yada arabada bı sıkıntı vardır baska bı acıklaması olamaz
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)