egsoz ve filtre arabayı geri düşürmüyorsa tsi bence alır hepsini. Aracı ölçtürdünüz mü işlemlerden sonra ?
egsoz ve filtre arabayı geri düşürmüyorsa tsi bence alır hepsini. Aracı ölçtürdünüz mü işlemlerden sonra ?
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
ölçtürmedim ama sıkıntı var zaten sağlıklı olmaz sonuç
günceldir,1.4t
specler simota mantar hava filtresi ,kış lastiği
İzmirden sıkılınca deneyecek araba arıyorum![]()
onur'un 18 jantları sebebiyle Civic hb - a4 - astra - fd6 olur sıralama onurla astranın yeri değisir mi bilemem onu da. tsi alır diyenler 18 janta karsılık iman power diyorlar heralde![]()
-Fırat
vallahi bana fenalık geldi tht de tartışmaktan çıkalım deneyelim geçilceksem de geçileyim bitsin artık 3 senedir bi tane honda fd6 bulup deneyemedik![]()
bende 16 jant var ama kışlıklar var kasıyor gibi geldi bana arabayı,ben izmiri nerden bileyim kışlıkları taktık geldik 7 derecenin altına iner filan diye
1.5 aydır izmirdeyim![]()
Ben tht'den atıldım zaten '' vtec2 120km hızda 3800 devirde oluyor, hem cok ses cıkartıyor hem de yakıt tüketiyor'' dedim diye.kabul etmezler civic'ler ge çi le mezzzzz
![]()
-Fırat
Abi 18 inçler yoruyor mu arabayı gerçe senin ki TFSİ ama ?
1.8 civic hb + otto spor manifod + iskender eksoz + simota cai = kac hp bilmiyorum =) ama aynı sısteme sahıp arkadas dyno da (pasaoglunda) 157hp aldı =) ben de bıda gerek yok cıkmama dıyıp cıkmadım![]()
ama guzel bı deneme olurdu eminim... muhabbeti bol=)
astra ve insignia katalog gücünün %75-80 i güçteki kadar gidiyor ancak
bence civic 140, a3, fd6, astra şeklinde sıralanırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)